20 / 04 / 2024

inşaat üretimi Temmuz 2019

inşaat üretimi Temmuz 2019

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Temmuz ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7 düşüş gösterdi.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi kasım ayında yüzde 8,4 oranında yükseldi!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Kasım 2023 yılında, bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8,4 yükseliş gösterdiği açıklandı.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 3. çeyrekte yüzde 13,5 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Kasım 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 1,2 arttı. 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 1,4’lük artış gösteren üretim, son çeyrekte de yüzde 13,5’lik bir yükseliş gösterdi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 5,4 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla Ekim 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos 2023’te geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 5,4 artış gösterdi.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023 temmuzda yüzde 29,8 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Eylül 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Temmuz 2023’te geçtiğimiz yılın aynı ayına oranla yüzde 29,8 büyüme kaydetti.

İnşaat maliyetleri Temmuz'da yüzde 62'den fazla arttı! 

TÜİK tarafından açıklanan inşaat maliyet endeksi Temmuz 2023 verilerine göre, endeks Temmuz ayında aylık bazda yüzde 15,67, yıllık bazda yüzde 62,25 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 19 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Temmuz 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi bu yılın mayıs ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 19 arttı.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına Temmuz dopingi! Fiyatlar tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu?

Temmuz ayında KDV'ye gelen zam demir fiyatlarını da vurdu. İnşaat demir fiyatları gelen zamların etkisi ile tavan yaptı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 10 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

inşaat üretimi Temmuz 2019 Haberi

inşaat üretimi Temmuz 2019

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,7 düşüş gösterdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi, temmuz ayında haziran ayına göre yüzde 0,7 azaldı. İnşaat üretimi, 2018'in temmuz ayına göre ise yüzde 1,1 yükseldi.

AB'de ise inşaat üretimi, temmuz ayında önceki aya göre yüzde 0,1 düşerken, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 1,7 arttı. AB ülkeleri arasında temmuzda inşaat üretiminde önceki aya oranla en fazla yükselerek yüzde 9,6 ile Macaristan, yüzde 4,1 ile Romanya ve yüzde 2,3 ile Portekiz'de yaşandı. En fazla düşüş ise yüzde 4,2 ile Fransa, yüzde 2 ile Slovakya ve yüzde 0,6 ile Polonya'da...