19 / 04 / 2024

inşaat ürünleri

inşaat ürünleri

YAPI ürünleri ihracatı için Afrika ülkeleri radara alındı. Bu çerçevede Yapı Fuarf na Kenya ve Nijerya gibi ülkelerden konuk olan heyetler ile görüşmelerde bulunuldu.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Gerçin tarafından kuruldu.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

inşaat ürünleri Haberi

inşaat ürünleri

Fuarda heyetlere ürünlerini tanıtan URTİM'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, iskele kalıp sistemlerinde hedef büyüttüklerini belirtti. Urfalılar, şunları kaydetti: "Yapı Fuarında bu sene Türkiye'nin hedef bölgeleri içinde yer alan Afrika ağırlanıyor. Konuk ülkeler Kenya, Nijerya ve Mozambik. Çok doğru bir seçim yapılmış, senede 35 milyar dolar inşaat ürünleri ithal eden Kenya, Nijerya ve Mozambik yapı sektörünün yoğun olduğu ülkeler. Yapı Fuarf nın Türkiye yapı sektörüne faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu sene fuarda rafinerilerde yararlanılan teknik izolasyon iskelelerini sergiledik. Gap İnşaat'ın Türkmenistan için yaptığı Gübre Fabrikası, izmir'de Asya'nın en büyük Star rafinerisi, Ventek'in Irak Rafineri Projesi ve Azerbaycan Termik Santrali gibi projelerimizde de bu ürünümüzü kullanıyoruz. Rafinerilerde tüm dünyayı hedefliyoruz. Houston'da görüştüğümüz rafineriler var. Türkiye'de en çok rafineri referansı olan şirket...