27 / 04 / 2024

İnşaatta iş ilan

İnşaatta iş ilan

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat, en çok eleman arayan sektör sıralamasında üçüncü oldu. 2015 yılının ilk çeyrek dönemi istihdam raporu hazırlandı.

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Netflix'ten sosyal medyanın gündemine oturan iş ilanı: Başvurusu kabul edilenler 900 bin dolar maaş alacaklar

Sosyal medya bunu konuşuyor! Netflix'in, yılda 900 bin dolara kadar maaş alacak yapay zeka uzmanı için yayımladığı iş ilanı gündeme oturdu.

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler? İşte detaylar...

Yüksek maaşla bekçi olun! İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Bekçi olmak isteyenler büyük bir istekle Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarını takip ediyor. İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Yabancılar için verilen iş ilanı ilgi çekti! Yol yemek masrafı ve alacağı ücret tek tek açıklandı

ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı. Doğu Karadeniz'de üreticilerin bahçelerine girmesiyle yaş çay sezonunda hareketlilik başladı. Çay toplayacak işçiler içinse özel iş ilanı verildi maaş ve sosyal haklar tek tek açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

MİT'ten ilginç iş ilanı! İşte MİT'te çalışmanın koşulları

Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) yapılan açıklamada kuruma personel alınacağı bildirildi. MİT'in resmi internet sitesinde paylaşılan ilginç iş ilanında “Peşindeyiz ve seni iyi tanıyoruz” sloganı dikkati çekti.

Faik Öztrak: Kentsel dönüşüm seferberliği ilan edelim!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada iktidarı aşırıya kaçan projelerden vazgeçmeye ve aktif fay hatlarındaki yerleşim bölgelerinde kentsel dönüşüm yapılması için seferberlik ilanının edilmesi için çağrı yaptı.

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

İnşaatta iş ilan Haberi

İnşaatta iş ilan

İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, iş ilanları ve ilanlara yapılan başvurular doğrultusunda, 2015 yılının ilk çeyrek dönemi istihdam raporunu hazırladı. Rapor son yılların aynı dönemiyle kıyaslandığında en fazla eleman ilanı veren sektörlerin, yıldan yıla değiştiğini gösterdi. Bu yıl turizm birinci olurken, 2014 yılının ilk 3 ayında en çok eleman arayan sektör perakende, 2013 yılında ise inşaat olmuştu. Bu yıl ocak, şubat ve mart aylarında eleman arama açısından öne çıkan sektör turizm 12'lik paya ulaşırken, inşaat ise eğitimle birlikte yüzde 7'lik paya sahip oldu. 2014 yılının son aylarını birinci sırada bitiren perakende bu kez ancak dördüncü sırada kendisine yer...