29 / 03 / 2024

Instyle Home İclal Aydın

Instyle Home İclal Aydın

İclal Aydın, geçen yaz taşındığı Maçka’daki evinin kapısını InStyle Home’e açtı

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Tülin Şahin'in Suadiye'deki lüks evi!

Ünlü topmodel Tülin Şahin, Suadiye’deki evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. 380 metrekalik evin dev bir bahçesi bulunuyor.

İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası!

Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home dergisinin Ekim ayı sayısı için açtı. İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası...

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Çağla Şikel, Balmumcu'daki evini InStyle Home'a açtı!

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey (7) ve Uzay (5) ile birlikte yaşadığı Balmumcu'daki dört katlı villasının kapılarını InStyle Home'a açtı.

İşte Nilüfer'in Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villası!

Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

İşte Deniz Çakır'ın Kuruçeşme'deki muhteşem evi!

Deniz Çakır evinin kapılarını InStyle-Home dergisine açtı. İşte Ünlü oyuncunun 190m2’lik muhteşem evi...

Tuba Ünsal Şile'deki evini InStyle Home'a açtı!

Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

Instyle Home İclal Aydın Haberi

Instyle Home İclal Aydın

Renkli ve neşeli kişiliğini yeni dairesinin her köşesine yansıtmayı başaran güzel oyuncu, enerjisini yüksek bulduğu bu dairenin göçebe ruhuna çok iyi geldiğini söylüyor

Maçka’daki apartman dairesinin kapısı açıldığında, İclal Aydın’ın insanın içini aydınlatan o güler yüzü ile karşılaşıyoruz. Bu kendisiyle dergi için yapacağımız ikinci kapak-ev çekimi olacak. “Çok sık ev değiştiririm diye size söylemiştim” diyen Aydın önde, biz arkada salona geçiyoruz hemen...

1,5 yıl önce Etiler’de çektiğimiz evdekinden farklı mobilyalarla dekore edilmiş, renkli bir mekanda buluyoruz kendimizi. Ama tarz olarak klasik çizgisinden yine ödün vermemiş gözüküyor.         

Buraya taşındıktan sonra, evini önce çok modern dekore etmiş. Ama sonrasında kendini hiç rahat hissetmemiş. 

Rod Stewart albümünü müzik setine yerleştirirken anlatmaya devam ediyor: “Ahşap sehpadan taş olana geçiş...