26 / 04 / 2024

intaş kur elitaş inşaat Süleymaniye 60 Metre Caddesi yapım işi

intaş kur elitaş inşaat Süleymaniye 60 Metre Caddesi yapım işi

Irak’ ta Süleymaniye Valiliği tarafından projelendirilen 415 milyon dolarlık "60 Metre Caddesi" projesini Türk firmalar inşa edecek. "60 Metre Caddesi" yapım anlaşması düzenlenen törenle imzalandı...

Mustafa Elitaş Kayseri'de Kur'an kursu açılışını gerçekleştirdi!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri'de Kur'an kursu açılışı gerçekleştirdi. Elitaş, Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kayınpederi Osman Ulubaş tarafından eşi Hayriye Ulubaş adına yaptırılan kursun açılışını yaptı.

Çankırı Kurşunlu TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Çankırı Kurşunlu Evleri fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Projede 150 adet konut emekliye özel satışa çıkarılıyor. Peki Çankırı Kurşunlu TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Çankırı Kurşunlu'da 284 TL taksitle!

TOKİ Çankırı Kurşunlu'da 284 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları ne zaman?

Emekli kategorisinde 150 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları ne zaman?

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi!

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Mustafa Elitaş: 3 ülkeye müteahhitlik hizmeti vermek için çalışacağız!

Mustafa Elitaş, Sahraaltı Afrika'yı, Afganistan'ı, Hindistan'ı inşa etmenin yollarının bulunması gerektiğini belirterek, DEİK ve TMB ile birlikte müteahhitlik hizmetlerini bu bölgelere tanıtmak, oralarda proje bulmak için gayret göstereceğiz, çalışacağız"

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Antalya Teomanpaşa'daki Bağ-Kur binası yıkılıyor!

Teomanpaşa Mahallesinde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina yıkılıyor, Yıkım işlemlerinde birkaç gün içerisinde başlanılacak.8 Katlı bina yıkıldıktan sonra yerine yurt binası yapılacağı dile getirildi.

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Esin tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atmaca Sokak'ta kuruldu.

intaş kur elitaş inşaat Süleymaniye 60 Metre Caddesi yapım işi Haberi

intaş kur elitaş inşaat Süleymaniye 60 Metre Caddesi yapım işi


"60 Metre Caddesi" yapım anlaşması düzenlenen törenle imzalandı. Süleymaniye Valiliği Konferans Salonu'ndaki törene Vali Behroz Muhammed Salih ile Türk inşaat firmaları Elitaş, Kur ve İntaş yetkilileri katıldı.

Vali Salih, yaptığı konuşmada projenin Süleymaniye için önemine vurgu yaparak, "415 milyon dolara mal olacak proje, şehre ayrı bir güzellik katacak. Proje yapımının, Türk firmalarınca üstlenilmesi bizi ayrıca memnun etti" diye konuştu.

Korsorsiyum adına konuşan Kur İnşaat Sahibi Kemal Tankal ise projeyi en kısa zamanda bitirmek için çalışacaklarını belirterek, "Süleymaniyenin çehresinin değiştirecek bu projeyi almak bizi çok sevindirdi. Süleymaniye halkına hayırlı olsun. İnşallah 3 sene sonra burada açılışını yapmak için toplanacağız" dedi.

Tankal, işlerini doğru, güzel ve zamanında yapmaya gayret ettikleri için tercih edildiklerini dile getirdi. Daha önce Rehabilitasyon Merkezi ve Ranya'da yapımı devam eden...