26 / 04 / 2024

İntel Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz

İntel Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz

Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı olan Ayşegül İldeniz kimdir? Ayşegül İldeniz ne zamandan beri İntel'de hizmet veriyor? İşte Ayşegül İldeniz'in biyografisi ve İntel çalışmaları...

Dünya Bankası Başkanı’ndan kredileri artırma planı!

Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga G20 Maliye Bakanları toplantısında yeni mekanizmalar açıklayarak kredileri artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

IMF Başkanı’ndan uyarı: Dünyada yoksulluk ve açlık tehlikesi gelecekte daha da artacak!

Küresel piyasalarda güçlü toparlanmanın zor olduğunu belirten IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3’den daha az büyüyeceğini öngördü. Georgieva, gelecekte dünya ekonomisini bekleyen açlık ve yoksulluk tehlikesine de dikkat çekti.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos'ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, yeni katlanabilir telefon için 10 Ağustos'u işaret etti! Peki, Samsung'un katlanabilir telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

IMF Başkanı finansal krizin sinyalini verdi. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en ağırı

Gıda krizi ve yükselen fiyatlar dünyada enflasyon krizini tetiklerken IMF’nin patronu Georgieva, dünyanın 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana verdiği en büyük krizi sınavını verdiğini dile getirdi. Bazı ekonomistler ise resesyondan söz etmeye başladı.

IMF Başkanı Georgieva: Dünya ekonomisi yavaş yavaş canlanıyor!

IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yol açtığı krizden yavaş yavaş kendine gelmeye başladığını dile getirdi.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Yeni yasa ile yabancıya konut satışı yüzde 30 artar!

Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hakkında açıklamalarda bulundu. Elibol, yeni yasa ile yabancılara satışın yüzde 30 oranında artacağını söyledi. 

Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz!

Lüks ev tekstili üreticisi İtalyan Frette’nin Dünya Başkan Yardımcısı Vittoria Vitaloni ve CFO’su Nicola Paranetto, Türkiye’ye güven mesajı verdi. İkili, “Bu günler geçici. Yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

İntel Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz Haberi

İntel Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz

Ayşegül İldeniz kimdir?

Ayşegül İldeniz, Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı. Ayşegül İldeniz, Silikon Vadisi’ne en kıdemli Türk kadın yönetici olarak gidiyor. 


Ayşegül İldeniz'in eğitim hayatında Boğaziçi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İşletme ile San Francisco State University Edebiyat Fakültesi Masterı, Elektronik Haberleşme Sanatları yer alıyor.


67 ülkede 1.2 milyar insanın sorumluluğunu taşıyan Ayşegül İldeniz, 2001 - 2004 yılları arasında İntel'de yalnız İntel Türkiye Ülke Müdürü iken 2004 yılından beri İntel'de Orta Doğu, Türkiye, Afrika Bölge Müdürü olarak çalışıyor.


İldeniz, 1998 - 2001 yılları arasında ise İntel'de Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Direktörü idi.


Yeni Teknolojiler Bölümü’nün Dünya Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak olan Ayşegül İldeniz, gelecek teknolojilerinin geliştirilmesi ve yönetilmesinden sorumlu olacak.


İldeniz, bundan sonra Intel’in Silikon Vadisi’ndeki merkezinde başta giyilebilir teknolojiler...