26 / 04 / 2024

İntema İnşaat fiyat hareketleri

İntema İnşaat fiyat hareketleri

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat fiyat hareketlerini yayınladı.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2020 yılı geçici vergi beyanı yayınlandı!

İntema İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

İntema İnşaat'tan 'olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri' açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesi gereğince; İntema İnşaat'ın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

İNTEMA İnşaat'ın 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

İNTEMA İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

İntema İnşaat'ın mağazaları 1 Haziran'da yeniden açılacak!

İntema İnşaat'ın COVID-19 küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazaları 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlayacak. 

İntema İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

İntema İnşaat mağazalarını kapattı!

İntema İnşaat,  perakende satış yapan mağazalarının faaliyetlerine, bir sonraki açıklamaya kadar, geçici bir süreyle ara verdi.

İntema İnşaat fiyat hareketleri Haberi

İntema İnşaat fiyat hareketleri

İntema İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul Başkanlığı'ndan kuruluşumuza gelen 23 Aralık 2014 tarih 4292 sayılı yazıya istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. 


Kuruluşumuzun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kuruluşumuzca kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum açıklamamız bulunmamaktadır.


Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,



İntema İnş.ve Tes.Malz. Yatrım ve Pazarlama...