20 / 04 / 2024

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 



İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin bağlı ortaklığı (%100) İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile devralma suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşmesine ilişkin SPK onaylı duyuru metni hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına (%100) sahip olduğu bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirketimizin sermayesinin tamamına (%100) sahip olduğu bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde Şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.01.2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verilmiş olup, SPK onaylı duyuru metni açıklama ekinde yer almaktadır.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın 

 


Geri Dön