29 / 03 / 2024

intema inşaat ve tesisat malzemeleri hisseleri

intema inşaat ve tesisat malzemeleri hisseleri

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,50 fiyattan 7.323 adet alış işlemi gerçekleştirdi...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kur artışının inşaat ve çimento sektörüne etkisi ne oldu?

Son aylarda dövizde meydana gelen dalgalanmalar inşaat ve çimento sektörünü de büyük ölçüde etkiledi. Peki kur artışının sektöre bıraktığı hasar ne oldu?

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Gökan Zeybek'ten inşaat ve turizm sektörü açıklaması!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Kapanmalar ve kısıtlamalar nedeniyle birçok sektör zorluklarla karşılaştı. Peki inşaat ve turizm sektörleri salgından nasıl etkilendi?

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işlerine vergi düzenlemesi!

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işleriyle uğraşan mükelleflere, bu işleriyle ilgili olarak gerçekleştirilen hak ediş ödemeleri üzerinden gerçekleştirilen gelir veya kurumlar vergisi kesintisi oranı yüzde 3'ten yüzde 5'e çıktı.

intema inşaat ve tesisat malzemeleri hisseleri Haberi

intema inşaat ve tesisat malzemeleri hisseleri

Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklama şöyle:


04.12.2013 tarihinde İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,50 fiyattan 7.323 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. sermayesindeki paylarımız 04.12.2013 tarihi itibariyle %45,87 sınırına ulaşmıştır.


İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.


İşlem Tarihi 04.12.2013

İşlemin Niteliği Alım

İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) 7.323,00

İşlem Fiyatı (TL/Adet)   9,50

İşlem Tutarı (TL) 69.568,50

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) 2.221.974,00

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) 45,72

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL)  

2.229.297,00

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)     45,87