10 / 12 / 2025
fuzul

inter sanayi

inter sanayi

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Yahıa tarafından kuruldu. 

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Stertil İnter Yapı Sanayi şirketi kuruldu!

Stertil İnter Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi kuruldu

İtkan İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.şž. kuruldu!

İtkan İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Melih Fırat Gülgen görev yapacak

Emir Haktan Dişli, DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž."yi kurdu!

DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı Emir Haktan Dişli!

AAG Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret A.şž. kuruldu!

AAG Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cem Bora Kalycıoğlu görev yapacak

Akpal İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi şžirketi kuruldu!

Akpal İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi; İstanbul"un Avcılar semtinde kuruldu

Ankaon Emlak İnşaat Taşımacılık Sanayi şžirketi kuruldu!

Ankaon Emlak İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited şžirketi"nin 50 bin TL"lik bölümü Nejla Akkoç"a ve 50 bin TL"lik kısmı ise Orhan Akkoç"a ait durumda

inter sanayi Haberi

inter sanayi


Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Yüksek üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi üe faaliyet gösterdiklerini belirten İnter Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Babataş, 2014 yılında cam işleme kapasitesini yüzde 20 artıracaklarını kaydetti. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Şirketin 1999 yılında cam işleme ve montajı faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Muğla Bodrum'da kurulduğunu anlatan Cemal Babataş,bu dönemde Antalya'dan gelen yoğun talepleri karşılamak ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak üzere 2001 yılında işletmelerini Antalya'ya taşıdıklarım dile getirdi. Babataş, 2010 yılına kadar Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki tesislerinde hizmet verdiklerini, mart ayından itibaren de Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındıklarını bildirdi. 

Antalya OSB'de 12 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa...