19 / 04 / 2024

Interface yeni koleksiyonu

Interface yeni koleksiyonu

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Ikea'nın yeni koleksiyonu 2017'de satışta!

Ikea tarafından üç yıldır düzenlenen ‘Demokratik Tasarım Günleri’nin bu yılki konusu evlerdi. Habertürk muhabiri, insanının eve bakış açısını Ikea’ya koleksiyon yapan ilk Türk tasarımcı Pınar Demirdağ’a sordu. İşte o röportaj.

Kale Icon'dan her banyoya zarif çözümler!

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Berinza Abdi İpekçi Caddesi'nde açıldı!

Berinza markasının yeni koleksiyonu, Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ilk mağazasında düzenlenen davetle görücüye çıktı. Mağaza açılışına cemiyet hayatının tanınmış isimleri de katılım gösterdi.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Interface yeni koleksiyonu Haberi

Interface yeni koleksiyonu

Modern hayatın tüm koşuşturmasından uzaklaştırarak köklerimizle bağ kurmamızı sağlayan karo halı serisinde doğallık, el değmemişlik, tamamlanmamışlık, el işçiliği ve doğada bulunan kusurluluk özellikleri öne çıkıyor.


Interface Baş Tasarımcısı çevrici ürün tasarımları ile dünya lideri olan David Oakey tarafından geliştirilen koleksiyon hepimizin geçmişinde yer alan tüvit ve örgü tekstillerin hatıralarını modern duyguları da işin içine katarak yeniden yorumladı.


David Oakey “El dokumasının en keyifli ve güzel yanı, sentetik ve tek düze makine ürünlerine kıyasla doğal olana çok daha yakın olması”. “Örneğin geleneksel İskoç tüvitinde tek bir yeşil göründüğü halde, doğada 10-15 farklı yeşil tonu görmek mümkün. Saori gibi diğer el dokuması kumaşlar da benzer şekilde doğadaki renk harmonisine sahip.


“Bu ürünler size özgür bir tasarım seçeneği sunuyorlar – sade nötr bir fon, ya...