25 / 04 / 2024

İNTES Başkanı kimdir

İNTES Başkanı kimdir

İNTES Başkanı Koloğlu: "Sektörde nitelikli işgücü istihdamı için milat niteliğinde adımlar atıldı" dedi. Koloğlu İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u değerlendirdi.

İNTES Başkanı'ndan müteahhit şikayeti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu İnşaat sektöründe çalışanların sağlık ve güvenliğinin son dönemde yaşanan kazalarla daha dikkat çekici hale geldiğine vurgu yaptı..

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Bağdatlı kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı daha önce hangi şirketlerde görev yaptı? İşte Özlem Bağdatlı'nın biyografisi;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

İNTES Başkanı kimdir Haberi

İNTES Başkanı kimdir

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'ndaki değişikliklerle ilgili, "Değişiklikler, nitelikli iş gücü istihdamı teşvik ederek, iş kazalarının azaltılmasını ve verimliliğin artırılmasını hedefleyen düzenlemeler getirdi. Sektörde nitelikli işgücü istihdamı için milat niteliğinde adımlar atıldı" ifadelerini kullandı. 


Koloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 23 Nisan'da yürürlüğe giren "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u değerlendirdi.


Söz konusu kanunla nitelikli iş gücü istihdamının teşvik edilmesi, iş kazalarının azaltılması ve verimliliğin artırılmasını hedefleyen düzenlemeler yapıldığını belirten Koloğlu, "Sektörde nitelikli iş gücü istihdamı için milat niteliğinde adımlar atıldı" dedi.  


Hükümetin, rekabetçi iş gücünün yaratılmasına duyulan ihtiyacın giderilmesi konusunda ciddi adımlar attığına işaret eden Koloğlu, kanun değişikliğiyle tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde...