23 / 04 / 2024

intikamın çekildiği yalı

intikamın çekildiği yalı

İzlenme rekorları kıran diziler, yapımcı ve oyuncularına kazandırdığı kadar mekanları da zengin ediyor. Lüks daireleri, köşkleri hatta yalıları mesken tutan diziler, hem evlere turist çekiyor, hem de sahiplerine günde binlerce dolar kazandırabiliyor.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

Süreyya Yalçın 97 milyon dolarlık mirasını almak için geldi!

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın’dan kalan 97 milyon dolarlık mirasını almak için Türkiye'ye geldi.

Medcezir dizisinin çekildiği malikane satılıyor!

2013-2015 yılları arasında Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı dizinin çekildiği malikane, satışa çıkarıldı. Tuzla’daki villaya 19 milyon 500 bin TL fiyat biçildi

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Bu dizilerde başrolde yalılar var!

Birçok dizinin çekildiği yalılar dizi izleyicileri için de merak konusu oluyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen diziler bakın hangi yalılarda çekildi...

İşte Evlat Kokusu dizisinin çekildiği o ev!

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Evlat Kokusu, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesi kadar çekim mekânıyla da damga vurdu. Bahçesinde ceylan ve tavus kuşlarının gezdiği villa, merak konusu oldu .İşte Evlat Kokusu dizisinin çekildiği o ev...

intikamın çekildiği yalı Haberi

intikamın çekildiği yalı



Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyat 8 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı özel evler için bölüm başı ücret isteniyor.  35 bin liralık bu rakam, başrol oyuncusunun ücretine denk. 


İzlenme rekorları kıran diziler, yapımcı ve oyuncularına kazandırdığı kadar mekanları da zengin ediyor. İstanbul'un çeşitli yerlerinde lüks daireleri, köşkleri hatta yalıları mesken tutan diziler, hem evlere turist çekiyor, hem de sahiplerine günde binlerce dolar kazandırabiliyor. 


GÜNLÜK DAİRELER 4 BİNE ULAŞIYOR

 Hurriyetemlak verilerine göre; dizi ve reklam çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyatlar 8 bin liraya kadar çıkıyor, lüks dairelerde ise 4 bin liraya kadar çıkan rakamlar görmek mümkün. Bazı evler için bölüm başı ücret isteniyor. Bu da 35 bin lirayı buluyor. Dizilerde kullanılan evler genellikle Zekeriyaköy, Beykoz, Çengelköy, İstinye, Çekmeköy gibi kalabalıktan uzak...