19 / 04 / 2024

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.



Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Neredeyse izlemeyeni olmadığı gibi, bütün filmlerini ve sahnelerini ezberlemiş kişiler de bulunuyor. Ve şimdi hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Maden baronu Agostino Pennisi di Floristella'nın Palermolu mimar Giuseppe Matricolo'ya inşa ettirdiği 19. yüzyıldan kalma gösterişli malikane için 6.8 milyon dolar fiyat biçildi. 

The Godfather 3 ün çekildiği malikane satılıyor!

2.1 dönümlük arazide konumlanan yapı, yaklaşık 4 bin metrekarelik kullanım alanını da bulunduruyor. 22 odalı ve 8 banyolu olan malikane, mavi geometrik desenlerle kaplı bir görkemli tavana sahip. Yapıda ayrıca sanatçı stüdyosu, küçük bir şapel ve kütüphane yer alıyor. 

140 yaşında olan bina, Güney İtalya'nın sarsılmasına neden olan ve Sicilya'nın Messina kasabasını yok eden yıkıcı 108 yılındaki depremden sağ çıktı. 

Malikenin duvarlarında dönemin önemli sanatçılarına ait yağlı boyama işleri ve büstler bulunuyor. 

Cennet Mahallesi dizisindeki tarihi ev satıldı!


Geri Dön