25 / 04 / 2024

The Godfather 3 nerede çekildi

The Godfather 3 nerede çekildi

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

The Bomonti Residences'taki 3+1 daireler iptal edildi!

Ota Şişli Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş'nin Bomonti'de hayata geçirdiği The Bomonti Residences projesinde yer alan 3+1 daireler iptal edilerek 1+1 dairelerin sayıları artırıldı.

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

The Godfather 3 nerede çekildi Haberi

The Godfather 3 nerede çekildi

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Neredeyse izlemeyeni olmadığı gibi, bütün filmlerini ve sahnelerini ezberlemiş kişiler de bulunuyor. Ve şimdi hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Maden baronu Agostino Pennisi di Floristella'nın Palermolu mimar Giuseppe Matricolo'ya inşa ettirdiği 19. yüzyıldan kalma gösterişli malikane için 6.8 milyon dolar fiyat biçildi. 

2.1 dönümlük arazide konumlanan yapı, yaklaşık 4 bin metrekarelik kullanım alanını da bulunduruyor. 22 odalı ve 8 banyolu olan malikane, mavi geometrik desenlerle kaplı bir görkemli tavana sahip. Yapıda ayrıca sanatçı stüdyosu, küçük bir şapel ve kütüphane yer alıyor. 

140 yaşında olan bina, Güney İtalya'nın sarsılmasına neden olan ve Sicilya'nın Messina kasabasını yok...