29 / 03 / 2024

Investors Guide Turkey 2015 tarihi

Investors Guide Turkey 2015 tarihi

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından her yıl uluslararası MIPIM Fuarı için hazırlanan ve GYODER'in desteği ile etki alanını genişleten Investor's Guide Turkey 2015 dağıtım alanıyla firmanızı daha çok kişiye ulaştırıyor.

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Roberto Magrı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Investors Guide Turkey 2015 tarihi Haberi

Investors Guide Turkey 2015 tarihi

GYODER üyelerine özel fiyatıyla da firmanıza avantaj sağlıyor. Peki, Neden Investor's Guide Turkey?


Bu yıl beşincisi hazırlanan Investor's Guide Turkey 2015'te gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları, Türkiye pazarına ilgi duyan yabancı sektör profesyonellerine kendilerini tanıtma fırsatı elde ediyor. Fuarda İTO tarafından bu yıl 400 metrekarelik bir İstanbul Çadırı kurulması ve başta ATO olmak üzere farklı belediyelerin de fuarda stant kuracak olması, MIPIM'in Türkiye için öneminin giderek büyüdüğünü kanıtlıyor.


Ayrıca Investor's Guide, GYODER ve İTO işbirliği ile hazırlanan RESTRUCTURING İSTANBUL yayını ile birlikte dağıtılıyor.



Son katılım tarihi 20...