20 / 04 / 2024

İpek Çeken evi

İpek Çeken evi

Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat'ı İpek Çeken, bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı. Çeken, ''Ferhunde Hanımlar bana ev kazandırdı'' diye konuştu.

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Evi üstüne almak için ne yapmalı?

Tapu devir işlemleri altında pek çok vatandaş aynı soruyu sormaktadır. Onlardan biri de Evi üstüne almak için ne yapmalı? sorusudur. İşte detaylar!

Kira sözleşmesi bittiğinde kiracı evi ne zaman tahliye edebilir?

Kira sözleşmesine dair kiracıların sorduğu pek çok soru bulunmaktadır. Onlardan biri de Kira sözleşmesi bitiminde kiracı evi ne zaman tahliye edebilir? İşte detaylar!

Cate Blanchett 2.5 milyon sterline köy evi aldı!

Oynadığı filmlerle dikkat çeken Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, 2.5 milyon sterline köy evi aldı...

İpek Çeken: Ferhunde Hanımlar bana ev kazandırdı!

Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat'ı İpek Çeken, bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı. Çeken, ''Ferhunde Hanımlar bana ev kazandırdı'' diye konuştu.

Son dönemde dikkat çeken 3 dizinin 3 muhteşem evi!

Dizi setleri kimi zaman şehrin merkezinde bir caddeye, kimi zaman bir mahalleye kimi zaman ise ormana kuruluyor. Kullanılan evler ise gerek mimarisi, gerekse dekorasyonu ile izleyiciyi büyülüyor. İşte son dönemde ses getiren 3 dizinin 3 muhteşem evi..

Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi yapılıyor!

Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.

Aydın'da sokak kedilerinin de evi oldu!

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, yaptığı açıklamada 8 adet kedi evi ve 10 adet köpek kulübesinin Aydın İl Özel İdaresi’nden ayrılan bütçeyle yapıldığını söyledi...

Ali Rıza Efendi’nin evi kapılarını ziyaretçilere açıyor!

Makedonya’da Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’ye ait ev kalıntısının yerine yaptırılan anıevi, kapılarını ziyarete açıyor. Anıevinde tüm aile bireylerini gösteren pek çok canlandırma köşesi de yer alıyor.

Ferroli, yenilenebilir teknolojiyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor!

Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor...

Mehmet Yalçıntepe: Depremde acı yaşamamak için oturacağınız evi iyi seçin!

İnşaat sektöründe 25 yıldır pek çok projeye imza atan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, '17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde açıklamada bulunarak Depremde acılar yaşamamak için oturacağınız evi iyi seçin' dedi...

Muğla'da su altında kalan tarım arazileri göle döndü!

Muğla'da sular altında kalan tarım arazileri göl görüntüsü oluşturdu, yağış yüzünden dereler taştı ve pek çok evi su bastı

İpek Çeken evi Haberi

İpek Çeken evi

Bir dönemin efsane dizisi 'Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat'ı İpek Çeken, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; usta oyuncu İpek Çeken, bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı. Çeken, şunları söyledi:

''Ben 22 yaşından beri beyaz saçlıyım, hep boyadığım için siz beni böyle görmediniz. Şu anda rol için beyaz saçlarım... Kızım 21 yaşında, onun da saçları beyazlamaya başladı...

Ben İstanbulluyum. Annem Çengelköylü, babam Beşiktaşlı... Ben Ankara'da doğdum. Eğitimimi Ankara Devlet Konservatuarı'nda tamamladım.

Biz Ferhunde Hanımlar ekibi olarak paralarımızı biriktirdik. Çok astronomik paralar da almıyorduk ama kazandığımız paralarla ufak ufak yatırımlar yaptık.

Önce araba aldık, dizi devam edince arsa, ev… Bu şekilde ilerledi. Ferhunde Hanımlar bana ev...