24 / 04 / 2024

İpek Üniversitesi nerede

İpek Üniversitesi nerede

İpek Üniversitesi'ne verilen arazinin bir yıllık ön izin süresinin uzatılması talebi kabul edilmeyerek, üniversite lehine yapılan irtifak ve tahsis kaldırıldı, söz konusu taşınmaz Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne tahsis edildi.

İpek Üniversitesi'ne verilen arazi geri alındı!

Danıştay, Ankara Oran'da İpek Üniversitesine tahsis edilen Hazine arazisinin yaklaşık 40 dönümünün, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesine ilişkin işlemleri hukuka uygun buldu.

En ucuz Oppo Reno 5 Lite nerede satılıyor? A101, Teknosa ve Vatan Bilgisayar! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Oppo Reno 5 Lite, son dönemde en çok tercih edilen ve araştırılan akıllı telefonlardan birisi olmayı başardı. Uygun fiyatı ve benzersiz özellikleri ile pek çok kişinin favorisi olmuş olan Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? En ucuz nerede satılıyor? İşte A101, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve MediaMark

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

İpek Üniversitesi'ne bağışlanan arsa 35 milyona satışa çıkarıldı!

Koza İpek’e kayyum atanmadan önce 50 milyon liralık arsa İpek Üniversitesi’ne bağışlanarak kaçırılmış. İpek Üniversitesi’ne bağışlanan bu arsa şimdi 35 milyona satışa çıkarıldı.

Canik Başarı Üniversitesi'nde mimar adayları projelerini sundu!

Samsun Canik Başarı Üniversitesi’nde mimar ve iç mimar adayları farklı konularda hazırladıkları projelerini jüri önünde sundu. Mimarlık bölümü birinci sınıf öğrencileri dönem başından bu yana pek çok mimarlık kavramı ile tanıştı.

Tunceli Üniversitesi sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Rektörlük Konutu olarak inşa edilen ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in talimatıyla sosyal tesise çevrilen tesisin açılışı gerçekleştirildi.

İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen arazi devlete iade edildi!

2013'te İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen 40 dönümlük arazi Danıştay kararıyla devlete iade edildi. Üniversite, "Yeşil alan yapacağım" dediği araziye beton yığmıştı

İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen arazi geri alındı!

İpek Üniversitesi'ne verilen arazinin bir yıllık ön izin süresinin uzatılması talebi kabul edilmeyerek, üniversite lehine yapılan irtifak ve tahsis kaldırıldı, söz konusu taşınmaz Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne tahsis edildi.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Tunceli Üniversitesi kampüsüne 120 milyon TL'lik yatırım!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversite kampüsü için 120 milyonluk yatırım yapılacağını belirterek, yatırımın kentin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi açılacak!

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 'nde spor, sağlık, hukuk, mühendislik, kültür-sanat gibi pek çok branş olacak. Türkiye'deki vakıf üniversitelerine bir yenisi daha ekleniyor.

İpek Üniversitesi nerede Haberi

İpek Üniversitesi nerede

Danıştay 10. Dairesi, iş adamı Akın İpek'e ait Koza Vakfı'nın Ankara Oran'daki İpek Üniversitesine tahsis edilen 39 bin 612 metrekarelik Hazine arazisinin, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesine ilişkin işlemlerde hukuka aykırılık bulunmadığına karar verdi.


Maliye Bakanlığı, iş adamı Akın İpek'e ait Koza Vakfı'nın Ankara'da kurduğu İpek Üniversitesi için ağaçlandırma ve rekreasyon alanı olarak kullanılmak üzere, "fiili kullanım olmaksızın" Oran'daki 39 bin 612 metrekarelik taşınmazı 2013'te üniversiteye tahsis etti. 


Üniversitenin, sözleşmedeki "bir yıllık ön izin süresinin" uzatılması talebinde bulunması üzerine, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, ön izin süresi bitmeden, 2014'te taşınmazın üniversite tarafından fiili kullanılıp kullanılmadığını araştırdı. Hazırlanan teknik raporda, yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak kullanılması gereken taşınmazın bazı alanlarında şantiye, betonarme imalatı ve yol yapıldığı tespit edildi. 


Bunun üzerine, bir...