28 / 03 / 2024

Irak Erbil Real Estate Fair ne zaman

Irak Erbil Real Estate Fair ne zaman

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Irak Erbil'de arazi kavgası: 4 ölü, 4 yaralı!

Irak Erbil'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Erbil'deki tarihi kalenin restorasyonu ekonomik kriz engeline takıldı!

Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Irak'ın Erbil şehrindeki tarihi kalenin 2009'da başlayan restorasyonu, 2014'te terör örgütü DEAŞ'ın ortaya çıkması ve ardından gelen ekonomik kriz sebebiyle büyük oranda durdu.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Türkiye’den Erbil’e imar atağı!

Kuzey Irak ve Türkiye arasında yaşanan sorunlar Türk Hava Yolları’nın Erbil'e yeniden seferler başlatmasıyla normale döndü. Petrol, gıda, inşaat ve alt yapı alanlarında Kuzey Irak'ta varlığını sürdüren Türk firmaları ülkede yeniden söz sahibi olmaya hazırlanıyor.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Türk müteahhitleri Erbil'den çıkıyor!

Kuzey Irak'ta bir ay sonra yapılması planlanan referandum Türk şirketlerinin bölgedeki yatırımlarını etkiledi. Arap Baharı öncesine kadar bin 500 Türk şirketinin yatırım yaptığı Erbil'de Türk müteahhitleri 30 milyar doları aşkın yatırımı hayata geçirdi.

Erbil'de yeni konutlar inşa edildi!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)'nin Erbil kenti, havadan görüntülendi. Erbil, yeni yapılan binaları ile dikaat çekti.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İran Erbil Saat Kulesi restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil kentindeki saat kulesi, ekonomik kriz sebebiyle yaklaşık 6 aydır tamir edilmeyi bekliyor.

Erbil'de konut fiyatları yüzde 60'a kadar düştü!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) güvenlik olayları ve petrol fiyatlarında yaşanan düşüşten dolayı yaşanan ekonomik kriz emlak sektörünü olumsuz etkiliyor. Erbil kent merkezindeki birçok lüks villa ve apartmanın fiyatları yüzde 60'a kadar düştü.

Irak Erbil Real Estate Fair ne zaman Haberi

Irak Erbil Real Estate Fair ne zaman

İlk yılında, 27 ülkeden 17.000 ziyaretçi ve 6 ülkeden 54 katılımcı firmaya ulaşan fuara, Türkiye’den Ağaoğlu, Akasya Vadisi,  Albara Türk, Demir İnşaat, EgeYapı Group, Enyap İnşaat, Elite İnşaat,  Feryapı Development, Nurol Reit ve Proje Beyaz gibi sektörün lider firmaları katılım göstermiştir.

Mütekabiliyet yasasının çıkması ile ve 1. EREF (2013) fuarının da katkısıyla 2015 ve 2016 yılının ilk 4 ayında TÜİK istatistiklerine göre en çok konut satışı  2271 adet ile IRAK vatandaşlarına yapılmıştır. Iraklılar için Türkiye’de konut sahibi olmak, yatırımın yanı sıra oturum izni açısından da büyük öneme sahiptir. Iraklılar için Türkiye, olası durumlarda sığınabilecekleri en güvenli liman olarak görülmektedir.

Iraklıların Türkiye’deki konut talepleri dikkate alınarak hazırlanan 2.EREF fuarı, katılımcıların kendilerini ve projelerini rahat bir şekilde ifade edebilmeleri, potansiyel müşterileriyle güvenlik kaygısı...