19 / 04 / 2024

İran ambargosunun kalması

İran ambargosunun kalması

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

İran ambargosunun kalkması Türk mobilya sektörüne yarayacak!

İran ambargosunun kaldırılması mobilya sektöründe de heyecan oluşturdu. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, söz konusu ambargonun kalkmasının İran gibi ticaret hacmi yüksek bir pazarın Türkiye mobilya sektörüne fayda sağlayacağına dikkat çekiyor.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

TOKİ Çaldıran başvuruları yarın başlıyor!

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığının yapmış olduğu müracaat sonrası ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi. 

Keçiören gayrimenkulde en çok kazandıran bölge olacak!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

Van Çaldıran'a 2 yeni okul inşa ediliyor!

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, inşaatına başlanılan okulları inceledi. Dündar, bu sene toplam 48 dersliğin eğitime kazandırılacağını açıkladı.

İran ambargosunun kalması Haberi

İran ambargosunun kalması

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi. Çavuşoğlu, "İranlılar Alanya'dan çok sayıda ev almıştı. Bu sayede bunun da devamı gelir. Avrupa Topluluğu, Amerika ve NATO ülkeleri İran'a ambargo koyuyordu. NATO üyesi olduğumuz için biz de ambargo koymuştuk. Şimdi bunların kalkması çok iyi oldu. Turizmde bizim alacağımız pay da artacak bu sayede. İran bizi seviyor. Bize yakın olması büyük avantaj. Geçtiğimiz yıl gelen İranlı turist sayısı bu yıl artacaktır. Sürecin devamında İran pazarında yüzde 20'lik bir artış olabilir" dedi. 


'TATİL BÖLGELERİNE UÇUŞ SORUNU VAR' 

SKAL Alanya Dönem Başkanı Mehmet Nedanlı da "Bu durum elbetteki pozitif yansıyacaktır. Tüm sektörlerde bu...