26 / 04 / 2024

İrem Derici orman ada evleri

İrem Derici orman ada evleri

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

İrem Derici ailesinin yanına taşındı!

Saplantılı hayranını savcılığa şikayet eden İrem Derici, korktuğu için evinden taşınma kararı aldı. Derici, ailesinin yanına yerleşti.

İrem Derici saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!

Konser için gittiği Kıbrıs’ta açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdiğini söyledi. Derici, "Güvenlikli bir siteye taşındım" dedi...

İrem Derici Satürn’de ev arıyor!

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Burası çok kötü bir yer oldu. Her gün akıl tutulması yaşıyoruz gördüklerimizle, duyduklarımızla. Var mı şöyle Satürn’de bi' eli yüzü düzgün 2+1” dedi.

İrem Derici: Başımı sokacak evim yok!

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran Derici, ''Başımı sokacak evim yok, ileride prefabrik ev yapacağım'' diye konuştu.

İrem Derici: Ne evim var ne param!

10 yıldır sahnelerde olan şarkıcı İrem Derici" Evim, dolarım, bankada birikmiş param yok. Bir tek otomobilim var. 2016 yılında babamın evini satıp albüm çıkarmıştım. Tek güvencem annemin evindeki odam" dedi.

İrem Derici 5 yılda 11 ev değiştirdi!

İrem Derici önceki akşam Moi Sahne'de konser verdi. Haziran ayında albüm çıkarak şarkıcı sorulara cevap verdi. Derici, ''5 yılda 11 ev değiştirdim. Ruhum seferi'' dedi. 

İrem Derici: Evimden kirası için taşındım!

İrem Derici, son bir yılda yaşadığı fiziksel değişimden, iş hayatına ve özel hayatına dair her şeyi Armağan Çağlayan'a konuştu. Derici, Lider Şahin'in evine taşındı iddialarına da açıklık getirdi.

Avrasya Tüneli'nde klip çekildi!

Mustafa Ceceli ve İrem Derici “Kıymetlim”in klibi için Avrasya Tüneli’ni kullanmayı tercih etti. Klibin bir kısmı Avrasya Tüneli’nde çekildi.

İrem Derici, Zorlu Center'da dekorasyon eşyaları baktı!

İrem Derici ile sevgilisi Lider Şahin önceki gün Zorlu Center'da dekorasyon mağazalarını gezdi. Mutfak eşyaları alan çift "Birlikte oturduğunuz doğru mu?" sorusuna cevap vermedi. Çift daha sonra baş başa yemek yedi.

İrem Derici yeni ev mi kiraladı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin ile aynı eve taşındılar haberlerine sert çıktı. Derici, ”Masa başı haberleri bunlar. Ev kiraladım annemle oturuyorum" dedi.

Lider Şahin, İrem Derici'nin evine taşındı!

Mayıs'ta İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan Lider Şahin eşyalarını toplayıp evi terk etti. Şimdi sevgilisi İrem Derici'nin evinde yaşıyor.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

İrem Derici ve eşi Beykoz Acarblu Residence'tan ev aldı!

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir, Beykoz'da Erdal Acar'ın sahibi olduğu yapımı devam eden Acarblu Residence'dan ev aldı. 700 bin dolar ödeyecekler.

İrem Derici orman ada evleri Haberi

İrem Derici orman ada evleri

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor.


Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti. Şimdilerde ‘Aşk Eşittir Biz’ isimli parçasıyla müzik listelerini zorlayan sanatçı, Orman Ada evlerine taşındı. Özel havuzlu müstakil villaya taşınan Derici’nin Fulya’daki evini de kiraya verdiği öğrenildi.


İstanbul’un kaos ortamından kaçan sanatçının tek değişikliği ise bununla sınırlı değil. Radyo programı sunan eşi Rıza Esendemir de eski evlerindeki stüdyosunu Maslak’a taşıdı. Esendemir, bu kararıyla işini evinden ayırmış oldu. Lüks villasını son modaya göre dekore eden çiftin vermiş oldukları bu karardan mutlu oldukları...