26 / 04 / 2024

İrem Derici taşındı mı

İrem Derici taşındı mı

İrem Derici, son bir yılda yaşadığı fiziksel değişimden, iş hayatına ve özel hayatına dair her şeyi Armağan Çağlayan'a konuştu. Derici, Lider Şahin'in evine taşındı iddialarına da açıklık getirdi.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

İrem Derici ailesinin yanına taşındı!

Saplantılı hayranını savcılığa şikayet eden İrem Derici, korktuğu için evinden taşınma kararı aldı. Derici, ailesinin yanına yerleşti.

İrem Sak yeni evine taşındı!

Oyuncu İrem Sak, Etiler'de görüntülendi. Yeni evine taşındığı öğrenilen Sak, eski evinde kalan birkaç parça eşyasını almaya gittiğini söyledi.

İrem Derici: Evimden kirası için taşındım!

İrem Derici, son bir yılda yaşadığı fiziksel değişimden, iş hayatına ve özel hayatına dair her şeyi Armağan Çağlayan'a konuştu. Derici, Lider Şahin'in evine taşındı iddialarına da açıklık getirdi.

Lider Şahin, İrem Derici'nin evine taşındı!

Mayıs'ta İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan Lider Şahin eşyalarını toplayıp evi terk etti. Şimdi sevgilisi İrem Derici'nin evinde yaşıyor.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

İrem Derici taşındı mı Haberi

İrem Derici taşındı mı

1 yıl içinde verdiği 25 kiloyla, değişen görüntüsüyle, radyocu eşi Rıza Esendemir’den boşanmasıyla, hızlı yükselişiyle ve Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le yaşadığı ilişkisiyle son yılların en çok konuşulan ismi İrem Derici, özel hayatından, iş hayatına her şeyi anlattı.


Erkek arkadaşıyla iyi giden bir ilişkisi olduğunu anlatan Derici’nin, Lider’in annesiyle de hiç problemi olmadığını dile getiriyor.


Oturduğu evden taşınma sebebi olarak, kirayı ve depozitoyu dolar üzerinden ödemesini gösteren Derici, henüz birikim yapamadığını, tüm parasını kendisine ve dünyayı dolaşmaya ayırdığını...