29 / 03 / 2024

ıres bursa

ıres bursa

‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nı 60 bin kişi ziyaret etti!

‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa'daki inşaat fuarlarını 60 bin kişi ziyaret etti!

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Rich World Gayrimenkul, Bursa protokolünden tam not aldı!

Bursa İnşaat ve İres Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu. Her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda 1 milyar dolar ciro sağlanacak!

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat 2016 Fuarı kapılarını açtı. 10 Nisan 2016 tarihlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarlar ile milyonlarca dolarlık gayrimenkul projeleri dünyaya pazarlanacak.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan'da!

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı 6 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yares'ten Bursa'ya rüzgar santrali!

Yares Elektrik Üretim AŞ, Bursa'nın tepelerine rüzgâr enerji santrali (RES) projesiyle geliyor. Şirket Gemlik, Osmangazi ve Gürsu sınırları içinde yer alacak, 30 rüzgar türbininden oluşan 50 MW kurulu gücünde bir santral kuracak.

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

ıres bursa Haberi

ıres bursa

Yeni nesil fuar organizasyonlarıyla sektörlerin rekabet gücünü artıran BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle; İMSİAD ve BEMO destekleriyle düzenlenen ‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ ve ‘Bursa İnşaat 2016 Fuarı’ yoğun katılımla sona erdi. Gayrimenkul yatırımcılarının 2 ayrı salonda, İnşaat Fuarı katılımcılarının ise 4 ayrı salonda projelerini ve ürünlerini sergilediği organizasyon, başta Körfez ülkelerinden gelen heyetler olmak üzere yurt içi ve yurt dışından birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu. Fuarda 280’i aşkın firma stant açtı. 


22 YABANCI ÜLKEDEN YATIRIMCILAR FUARI GEZDİ

Nitelikli alıcıların önemli yatırımlarla buluştuğu ve iş profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarlar, Türkiye ve Bursa’nın gayrimenkul ve inşaat sektöründeki gücüne güç kattı. BTSO ve TÜYAP Bursa işbirliğiyle Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Suudi Arabistan, Almanya, Bahreyn, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin,  Fransa,...