27 / 04 / 2024

ırmak grup 2015 projeleri

ırmak grup 2015 projeleri

İstanbul Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir’de, iki ay önceki lansman fiyatlarından ev alanların daireleri yüzde 35 prim yaptı. Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül “Teslim sonrası bu oranın yüzde 100 olmasını bekliyoruz” dedi.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Yeşilırmak HES projesi protesto edildi!

Yeşilırmak üzerinde yapılması planlanan HES projesi, Yeşildere Vadisi'nde bulunan bazı köylülerce protesto edildi. Protestoya CHP Grup Başkanvekili Özel ile bazı CHP milletvekilleri de katıldı.

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Kızılırmak Deltası'ndaki konutların yıkım kararına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktığı evlerin sahipleri tepki gösterdi. Basın açıklaması yapan grup, kanunsuz bir iş yapmadıklarını ve tapularının olduklarını söyledi.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Emin Group projeleriyle CNR 2015 Emlak Fuarı'nda!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

ırmak grup 2015 projeleri Haberi

ırmak grup 2015 projeleri

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında gösterilen Başakşehir’de yapımı devam eden ve bölgenin en yeni projesi olan Vadişehir, 2 ay önceki lansman fiyatlarına göre yüzde 35 prim yaptı. Proje bittiğinde ise yaklaşık yüzde 100 prim yapmasını bekleniyor. Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Borda Yapı ve İntes Yapı’nın ortak yatırımları ile başlatılan Vadişehir projesi bölgenin çekim merkezi olmaya aday bir proje olarak göze çarpıyor. Sektördeki son gelişmeler, seçim sonucu ortaya çıkan tablonun sektöre ne gibi etki yapacağı ve devam eden projerle birlikte gelecek planları ile ilgili olarak Irmak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ile sohbet ettik. 

Şu an metrekaresi 4 bin TL

İstanbul’un önemli bir merkezi olmaya aday bölgelerinden ve yeni yatırımlarla şehir merkezine ciddi bir alternatif sunan Başakşehir’deki Vadişehir projesinin lansmandan...