26 / 04 / 2024

iş bankası 2016 logo

iş bankası 2016 logo

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı logosunu değiştirdi. Yeni yıla yeni logoyla girecek olan İş GYO'nun yeni logosu iştiraki olduğu İş Bankası’nın da simgesini taşıyor.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!

İş Bankası, promosyon ödemeleri konusunda önemli bir karar aldı ve 20 bin TL'lik ödeme yapacaklarını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, promosyon ödemeleri için bu tutar belirlendi. Detaylı bilgi için İş Bankası'nın açıklamasına bakabilirsiniz.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…

Emeklilere 17 bin 500 TL promosyonu sadece İş Bankası veriyor! İşte alabilmek için yapılması gerekenler!

İş Bankası emeklilere 17 bin 500 TL promosyon verecek! Oldukça yüksek olan bu promosyonu alabilmek için yapılması gerekenler haberimizde...

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu.

İş Bankası'ndan büyük hizmet! 0 faizli kredi desteği

Türkiye İş Bankası, bu yıl yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. İşte başvuru şartları...

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

İş Bankası, köklü geçmişi ve müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde bankacılık sektöründe önde gelen bankalardan biri olarak kabul ediliyor. Banka, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için sürekli olarak yeni kredi paketleri hazırlıyor.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... Gece gece sizi sevindirecek haber geldi

Market alışverişleri son dönemde cep yakmaya başladı. İş Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara ise market alışverişleriyle ilgili güzel bir haber geldi. İş Bankası'nda hesabı olanların bu konuyu detaylı incelemesi gerektiği belirtildi.

İş Bankası'ndan flaş promosyon güncellemesi! Rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı

EYT düzenlemesinin nihayete ermesinin ardınan bankalar harıl harıl müşteri kapma mücadelesi içine girdi. Bu bankalardan biride İş Bankası. Emekli maaş zammının açıklanmasının hemen akabinden emekli promosyon rakamlarını güncelledi.

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası tarafından Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL'lik indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kampanyanın detayları neler? 

İş Bankası'ndan ramazan boyu 600 TL ödeme! Kampanyadan yararlanmak için detaylar!

Ramazan ayının başlangıcında İş bankası, market alışverişi yapacak müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Banka, yapacakları alışverişler için tam 600 TL değerinde hediye tanımlaması yapacak.

İş Bankası'ndan borçlarınızı kapatmaya yönelik kampanya! Uygun faiz fırsatlarını kaçırmayın!

İş Bankası, borcu olan vatandaşlar için finansman desteği sunuyor ve borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Bu kredi sayesinde, borcu olan kişiler ödemelerini daha rahat bir şekilde yapabilecekler.

İş Bankası'ndan kaçırılmayacak promosyon fırsatı! rakamı duyanın ağzı açık kaldı!

Bankalar en çok müşteriyi kendi bankasına çekebilmek için en çok rakamları sunmaya çalışırken, bu halin 2023 senesinde nasıl süreceği merak ediliyordu. İş Bankası Mart ayı emekli promosyon rakamlarında yenilik yaparak vatandaşa yeni rakamlarını duyurdu. İşte yeni emekli promosyon ücretlerindeki son

iş bankası 2016 logo Haberi

iş bankası 2016 logo

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni yıla yeni logosuyla giriyor.


 İş GYO'nun yeni logosu iştiraki olduğu İş Bankası’nın da simgesini taşıyor. 





Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından İş GYO, yeni yıla yeni logo ile girdi. Yeni logoya iştiraki olduğu İş Bankası'nın da simgelerini ekleyen İş GYO, 2016'da da büyüme planlıyor.


Şirket halihazırda Topkapı'da NEF ile ortak İnistanbul projesini hayata geçirirken, Anadolu yakasında yükselen Manzara Adalar'da da satışı...