29 / 03 / 2024

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizi

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizi

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar? İş Bankası kampanyalı konut kredisi için hangi sigorta ve masrafları zorunlu uyguluyor?

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

 Özellikle pandemi sonrası global manada e ticaret zirve yaptı. yaygınlaşan bu e ticaret kurumların kampanyalı alışveriş tekliflerinin de önünü açtı.  Ziraat bankası da  E-ticaret alışverişlerinize toplamda 150 TL Bankkart Lira! kazanma şansı sunuyor. İşte detaylar...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri ne kadar? 

İş Bankası kampanyalı konut kredisi ürünü dahilinde sıfır ikinci el ve lojman ayrımı yapmadan tüm konutlara aylık yüzde 0.95 faizle kredi sağlıyor. 

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

İş Bankası’ndan yüzde 0.95 faizli konut kredisi!

İş Bankası hayat sigortalı kampanyalı konut kredisi için aylık %0.95 faiz oranı ile kredi sunuyor. Bankadan %0.95 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizlerinde indirim!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut için kampanyalı faiz oranları yüzde 0.95’e geriledi...

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri 2019!

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi için yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Banka ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı ile ise konut kredisi yapılandırma uyguluyor...

İş Bankası konut kredisi faizlerinde indirim 2019!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları için 7 puan indirim uygulayarak faiz oranlarını yüzde 1.10’a çekti...

Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi masrafları ne kadar?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi dahilinde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Peki konut ürünü için ne kadar dosya masrafı ve zorunlu sigorta uyguluyor?

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri 2019!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları kapsamında cazip faiz oranları ile konut kredisi fırsatları sunmaya devam ediyor. Bankanın kampanyalı konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizlerini indirdi!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka son 10 günde ikinci kez indirim uygulayarak kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını 10 puan daha indirdi...

İş Bankası Sonbahar Konut Kredisi faizleri 18 puan düştü!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim gerçekleştirdi. Banka kampanyalı Sonbahar Konut Kredisi ürünü faizlerini 18 puan daha düşürdü.

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizi Haberi

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizi

Banka tabela konut kredisi kapsamında yüzde 2.2 faiz oranı sunuyor. Kampanyalı sonbahar konut kredisi için ise yüzde 1.72 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Bu oran özel bankalar arasındaki güncel en düşük konut kredisi faiz oranı. İş Bankası kampanyalı faiz oranından yararlanmak için konut kredisinin yanında hayat ve konut sigortası ile DASK’ın bankadan yapılması gerekiyor.

İş Bankası Konut Kredisine Ek Uygulanan Sigortalar

İş Bankası kampanyalı konut kredisini faiz oranını hayat ve konut sigortası alınması halinde kullandırıyor. Kişiye göre değişiklik gösterse de ortalama konut sigortası yıllık 300 TL, hayat sigortası ise 1.450 TL oluyor. Banka DASK prim bedeli için ise 170 TL talep ediyor.

Konut Kredisi Masrafları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; İş Bankası konut kredisine ek uygulanan masraflar kapsamında ortalama 1000 TL ekspertiz...