20 / 04 / 2024

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...



Kuveyt Türk Bankası 23 Eylül’den itibaren konut finansmanı kar payı oranlarını yüzde 1.11 olarak kullandırma başlamıştı. Banka bu oran ile özel bankalar arasındaki en düşük faiz oranını sunarken bir indirim daha gerçekleştirdi.

Kuveyt Türk Konut Finansmanı ürünü için, ‘‘Kredili Hayat, BES ve 3 adet otomatik fatura talimatı ürünlerinin bankadan kullanılması halinde 3 puan indirim geçerli olacaktır.’’ açıklaması yapıldı.

Bankadan konut finansmanına ek olarak ilgili sigorta ve talimatların yerine getirilmemesi durumunda 10 yıla kadar tüm vade sürelerinde yüzde 1.08 oranı ile konut finansmanı kullanmak mümkün.

Konut Finansmanı Maliyetleri

Kuveyt Türk Bankası standart konut finansmanı maliyetleri kapsamında konut değer tespiti için yaklaşık 900 TL ekspertiz ücreti alıyor. 100.000 TL’lik kredi için ise 500 TL finansman tahsis ücreti uyguluyor. Ayrıca 225 TL de ipotek tesis bedeli talep ediyor.

Konut Finansmanı Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Kuveyt Türk Bankası’ndan 5 yıl vadede 100.000 TL tutarlı konut finansmanı için konut kredisi hesaplama yapıldığında finansmanın aylık taksitleri yaklaşık 2.270 TL oluyor. Finansmanın dosya masrafları hariç toplam geri ödemesi ise 136.300 TL’ye denk geliyor


Geri Dön