29 / 03 / 2024

iş gyo Inİstanbul Gala adres

iş gyo Inİstanbul Gala adres

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Gala Konutları nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala iletişim!

Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası ile yükselen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İş GYO Kanyon AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Keçiören’in ilk sergi salonu tamamlandı!

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

iş gyo Inİstanbul Gala adres Haberi

iş gyo Inİstanbul Gala adres

Inİstanbul Gala Residence Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre,  E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatlar dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'da konutların alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje 788 üniteden oluşuyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, kalan kısmın yüzde 25'i teslimde ödeniyor, yüzde 75'i banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Inİstanbul Gala İş GYO Evleri kreş, oyun...