28 / 03 / 2024

iş gyo tecim yapı kadıköy oteli

iş gyo tecim yapı kadıköy oteli

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen Litus İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Altunizade'de konumlanıyor. Litus İstanbul projesinde ön satış başladı. Peki Litus İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

iş gyo tecim yapı kadıköy oteli Haberi

iş gyo tecim yapı kadıköy oteli

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)-Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edilecek. 262 odalı olarak planlanan otel 6 bodrum kat + zemin kat +24 normal kat olmak üzere tek blok halinde yükselecek.


İş GYO, Tecim Yapı'dan Kadıköy'deki arsasının yüzde 45'ini 21 Kasım 2016 tarihinde satın aldığını duyurmuştu. Arsanın yüzde 45'lik hissesini 39 milyon 879 bin 930 TL'ye satın alan İş GYO projeye yüzde 45 oranında ortak oldu.


Açık otopark alanı olarak kullanılan arazi üzerinde konumlandırılan Kadıköy Otel Projesi'nin kapalı inşaat alanı 57 bin 268 metrekare ve otel bloğu taban oturum alanı 29 bin 995,38 metrekare olarak belirlendi. Otelde, 1.877,92 metrekarelik alan kat bahçesi olarak planlandı. 



Proje alanı 8 bin 292,95 metrekare olarak belirlenen otelde 6. Bodrum...