25 / 04 / 2024

iş ilanları istanbul

iş ilanları istanbul

Yeni mağazaların açılması sürecinde şantiye uygulamalarında aktif rol alacak, mevcut mağazaların fiziksel tadilatları ve dekoratif olarak yeniden düzenlenmesiyle ilgili ince yapı işlerini yürütecek elemanlar aranıyor.

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

Kamu kuruluşları ve kamu kurumları, birden fazla farklı pozisyon için memur arayışlarına başladı. İş arayanlar için İŞKUR ve diğer iş ilanı platformları üzerinde yayınlanan ilanlar, ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik kariyer fırsatlarını sunuyor. İşte iş ilanlarının detayları...

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş sahibi olmayı amaçlayan ve iş arayan binlerce vatandaş aktif İŞKUR iş ilanlarını yakından takip ederken, İŞKUR’un 24 bin 932 beden işçisi alımı şartlarını ve detaylarını merak ediyor. 81 kentte KPSS şartı aranmadan alınacak olan vatandaşların tek yapması gereken İŞKUR üzerinden başvuru yapmak.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Bekçi olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! KPSS’siz bekçi alımları başladı! Kaçıranlar çok üzülecek!

KPSS’siz personel alımları pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Bu iş ilanlarına bekçi alımları da eklendi. İşte KPSS'siz bekçi alımlarına dair detaylar!

İş arayanlara peş peşe müjde! İŞKUR 81 ilde 163 bin 700 personel alacak! Hemen başvurun!

İŞKUR tarafından mart ayı için iş ilanları kapsamında güncelleme geldi. İŞKUR aracılığıyla 96 bin 200 işçi aranırken, iki bakanlık da 67 bin 500 personel alımı yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda toplamda 163 bin 700 personel alınacağı öğrenildi.

Mart ayında iş bulamayan kalmayacak! İŞKUR 12 bin TL ile personel alınacak! İşte detaylar!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip ediyor. Mart ayı iş ilanları yayımlandı. İşte detaylar!

İŞKUR duyurdu! 18 bin 130 memur alınacak! KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar hemen bakın!

İŞKUR iş ilanları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar için İŞKUR üzerinden memur alımları başladı. 18 bin 130 memur alınacak! Hemen bakın...

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen binlerce aday güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Hem kamu hem de özel şirketler İŞKUR aracığıyla ilan açarak istihdam sağlıyorlar. En az ilkokul mezunu 3.110 temizlik işçisi alımına ilişkin detaylar araştırılıyor.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Asgari ücrete yapılan zam sonrası enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün de düşmesi işçi çıkarımlarına ve işsizliğin artmasına neden olmuştu. İŞKUR bu durumun en aza indirgenmesi için çabalıyor. İŞKUR iş ilanları rağbet görürken vatandaş hangi meslek kollarında alım oluyor merak ediyor.

Celal Şengör tek tek duyurdu! İşte İstanbul’daki en riskli 3 ilçe!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’la ilgili ürküten bir açıklama daha geldi. Ünlü jeolog Celal Şengör, 7,5 büyüklüğünde bir depremin beklediği megakent İstanbul’da yaşanacak olası bir depremde en tehlikeli üç ilçenin ismini tek tek söyledi.

DSİ iş arayanlara duyurdu! Artık düşük KPSS puanına bakılacak! Şans ayağınıza kadar geldi!

İş arayanlar kamu iş ilanlarını merakla takip etmektedir. Tam da bu zamanlarda DSİ yeni personel duyurusunu açıkladı. İşte detaylar!

iş ilanları istanbul Haberi

iş ilanları istanbul

Adaylarda aranan özellikler;

-Üniversitelerin iç mimarlık, inşaat mühendisliği veya meslek yüksek okullarından inşaat teknikerliği bölümlerinden mezun.

-İnce yapı ve şantiye uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli.

-Ahşap,Akrilik,metal,boya ve diğer dekorasyon malzemeleri hakkında üstün bilgi birikimine sahip.

-Seyehat engeli olmayan ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan,oto ehliyetli

-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.


Başvuru için;

Mail adresi: [email protected]

Telefon: 444 7...