19 / 04 / 2024

İş makineleri kiralama

İş makineleri kiralama

İş makinelerinde ibre satın almadan kiralamaya kayıyor. 2015’in ilk 11 ayında Türkiye’de iş makineleri satışındaki yüzde 18’lik artışa karşın, iş makineleri kiralaması yüzde 138 arttı

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Akyol tarafından kuruldu.

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Taçyıldız tarafından kuruldu.

Metelift İş Makineleri Kiralama Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Metelift İş Makineleri Kiralama Satış Anonim Şirketi Ümmahan Mete tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli'de inşaat makineleri kiralama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları, enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli iş makineleri kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

İş makineleri sektörüne yatırım akını başladı!

İş makineleri sektöründeki hareketliliğin temel nedeni, gayrimenkul sektörü ile kamunun büyük altyapı projeleri... Özellikle Kanal İstanbul projesinin gerektirdiği büyük hafriyat işi, şirketlerin pazara ilgisini canlı tutuyor.

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ev kiralama ve satın alma sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?

Bengü Öner Milliyet Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Show Realty Profesyonel emlak Hizmetleri CEO'su Kazım Algın ile kiralama ve satın alma sürecinde yaşadığı deneyimler doğrultusunda gerçekleştirdiği söyleşiye yer verdi...

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de kuruldu.

Kafkas Emlak Oto Kiralama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Emlak Oto Kiralama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Levent Kaplan tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Birbey Gayrimenkul İnşaat Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birbey Gayrimenkul İnşaat Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mert Özgür Kartal tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde kuruldu.

Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanını yayınladı!

Asya Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanı...

Kumkapı Emlak Gayrimenkul Kiralama Turizm ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kumkapı Emlak Gayrimenkul Kiralama Turizm ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Erdal Sarıkaya ve Nesip Ateş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm projeleri en çok iş ve inşaat makineleri sektörüne katkı sağlıyor!

Son yıllardaki kentsel dönüşüm projeleri ve çevre ülkelerdeki yeniden yapılanma faaliyetleri iş ve inşaat makineleri yedek parça sektörüne katkı sağlıyor. Fevzi Gökalp, sektörün küresel büyüklüğünün 300 milyar doları aştığını belitti.

İş makineleri kiralama Haberi

İş makineleri kiralama


Sahibinden.com, 2015'in 11 ayında Türkiye'de iş makineleri satışındaki yüzde 18'lik artışa karşın, iş makineleri kiralamasının yüzde 138 arttığını kaydetti.


İnşaattan karayoluna, su kanallarından, yüklemeye kadar çok geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan iş makinelerinde ibre satın almadan kiralamaya kayıyor. 2015’in ilk 11 ayında Türkiye’de iş makineleri satışındaki yüzde 18’lik artışa karşın, iş makineleri kiralaması yüzde 138 arttı


Sahibinden.com, 2015 yılının ocak-kasım döneminde iş makinelerine ilişkin satış ve kiralama verilerini açıkladı. 


Buna göre, inşaattan karayoluna, su kanallarından, yüklemeye kadar çok geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan iş makinelerinde ibre satın almadan kiralamaya kaydı. 2015'in 11 ayında ürün sayısı itibariyla Türkiye'de iş makineleri satışındaki yüzde 18'lik artışa karşın, iş makineleri kiralaması yüzde 138 arttı. 


Sahibinden.com'un iş makineleri ve sanayi kategorisinde yer alan 1 Ocak - 30 Kasım...