28 / 03 / 2024

İş Modern Ambarlı nerede

İş Modern Ambarlı nerede

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş İş Modern Ambarlı: Topraktan kazanmak işinize gelsin!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi "Topraktan kazanmak işinize gelsin" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olarak planlanıyor.

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İşmodern Ambarlı'dan 159.2 milyon TL'lik gelir!

Servet GYO'nun İşmodern Ambarlı projesinde ön satış tutarı 57 milyon 759 bin TL'ye ulaştı. Projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159 milyon 297 bin TL oldu. Projede 1. Etap teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Servet GYO Modern Ambarlı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Modern Ambarlı Projesi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Servet GYO 2018'de İş Modern Ambarlı'da 56 milyon TL'lik satış yaptı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beylikdüzü'nde inşaatı devam eden İş Modern Ambarlı projesinde 2018 yılı içerinde yapılan ön satışların toplam tutarı KDV Hariç yaklaşık 56 milyon TL olarak  gerçekleşti...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

İş Modern Ambarlı'da 17,3 milyon TL'lik satış!

İş Modern Ambarlı projesinde "Kira Garantili İşyeri" kampanyası dahilinde imzalanan sözleşmelerin toplam tutarı 17 milyon 303 bin 600,00 TL olarak açıklandı...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş İş Modern’de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesini tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi verilecek.

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

Sinpaş’ın, ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklandığı şirketi Servet GYO, esnaf ve KOBİ’lere yönelik inşa ettiği yeni nesil ‘iş hanında’ bir kampanyaya başladı.

İş Modern Ambarlı nerede Haberi

İş Modern Ambarlı nerede

İş Modern Ambarlı projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. 26 bin 120 metrekare arsa alanına sahip proje Sinpaş tarafından hayata geçiriliyor.

İş Modern Ambarlı'da 31 Aralık 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV avantajıyla ödemeler yapılıyor. Ayda en az 7 bin TL kira garantisi sunulan projede satışlar devam ediyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde yükselen projede bölümlerin metrekare aralığı 250 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişiyor.


Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta bulunan İş Modern Ambarlı'da teslimler 2019 yılının Aralık ayında yapılacak.

Projede sunulan avantajlar  toplu taşımaya yakınlık, her kata TIR ulaşım imkânı, 7/24 çalışma imkânı, asma kat ve modüler ofis sistemi olarak planlandı. 
 

Web sitesi: www.ismodernambarli.com
Telefon: 444...