05 / 05 / 2024

İsa Demir kimdir

İsa Demir kimdir

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik beklentilere cevap verebildi mi?" sorusunun yanıtını verdi. İşte Demir'in yazısı...

Gayrimenkul dolandırıcılarına dikkat!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, vatandaşları gayrimenkul dolandırıcılarına karşı uyardı. İşte Demir'in yazısı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Arsa payı neye göre dağıtılır?

Flashaber Gazetesi köşe yazarı olan İsa Demir bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşümün süreçlerini ve arsayı payının dağıtımını anlattı. İşte o yazı....

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kuruldu!

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 100.000,00 TL sermaye ile Yusuf Demir tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsa Demir kimdir Haberi

İsa Demir kimdir

Emlakçıların yıllardır beklediği yasa hala çıkmamış olsa da ; düzenleme yönetmelik olarak 5 Haziran 2018 gün ve 30442 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yapılan düzenleme mesleğe bir standart getirmesi açısından önemli bir başlangıç olmasıyla birlikte, var olan eksiklikler birçok meslektaşı kayıt dışına itecek gibi görünüyor. 6585 sayılı Perakende Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a dayandırılarak hazırlanmış olan bu yönetmelik maalesef ‘’topal ördek’’ olarak doğmuştur. Yayım tarihi itibariyle 18 ay içinde yönetmelikte belirtilen şartları yerine getiremeyen emlakçı, emlakçılık yapamaz duruma gelecek. Bu durum ülkedeki işsizler ordusuna yeni on binlerin katılmasını ve kayıt dışı emlakçılığın önünü açacaktır. Mesleğe bir kalite getirmek için hazırlandığı ifade edilen yönetmeliğin, yıllardır bu işi layıkıyla yapan birçoğunu da oyunun dışına atacağı gözden kaçmamalıdır.

Yönetmeliğin klasik Türk tipi ‘’Kervan...