16 / 04 / 2024

İşbank Kulesi 1

İşbank Kulesi 1

Türkiye'de son yıllarda yapımı hızla artan gökdelenlere örnek yapılar hangileridir? İşte Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri...

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası sattı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı kapsamında 19 Mart 2020 tarihli tertip ihraç belgesine konu 40 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satışı tamam...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

İşbank Kulesi 1 Haberi

İşbank Kulesi 1

Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri!

Yüksekliği bakımından dev boyutlu bina olarak tabir edilen yapılar "gökdelen" olarak karşımıza çıkıyor. 100 metreden daha yüksek yapılar gökdelen olarak kabul ediliyor. 


Türkiye'de İstanbul başta olmak üzere son yıllarda gökdelen sayısında hızla artış yaşanıyor. Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri aşağıda sıralanmıştır.


Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri:

* 2010 yılında İstanbul'da yapılan 54 kata sahip ve 261 metre uzunluğunda Sapphire,

* 2010 yılında İstanbul'da yapılan 55 kata sahip ve 210 metre uzunluğunda Anthill Residans 1,

* 2011 yılında İstanbul'da yapılan 55 kata sahip ve 210 metre uzunluğunda Anthill Residans 2,

* 2012 yılında İstanbul'da yapılan 56 kata sahip ve 198 metre uzunluğunda Varyap Meridian 1,

* 2000 yılında İstanbul'da yapılan 52 kata sahip ve 181 metre uzunluğunda İşbank Kulesi 1,

* 2012 yılında İstanbul'da yapılan 52 kata...