26 / 04 / 2024

işbankası kredi faizleri

işbankası kredi faizleri

Bankaların konut kredisi oranlarında aldığı indirim kararına Temmuz ayında katılan İşbankası, 3 - 120 ay vade aralığındaki oranları yüzde 1.09 olarak güncelledi.İşbankası konut kredisi oranlarını düşürdü.

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Evin peşinatı için kredi çekilebilir mi?

Konut alırken peşin ödeme indirimlerinden faydalanmak isteyenler "Evin peşinatı için kredi çekebilir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

İş Bankası'ndan düşük taksitle 100 bin TL kredi fırsatı!

Paraya sıkışan vatandaşların beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası 100 bin TL'nin aylık taksit oranını 5 bin 895 TL olarak açıkladı. İşte detaylar... 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

işbankası kredi faizleri Haberi

işbankası kredi faizleri

Ocak 2014’de konut kredisi faiz oranlarını yükseltmeye başlayan İşbankası, Mart 2014’de 120 ay vadeli faiz oranını %1.25 olarak sabitlemişti. Faiz oranlarındaki artış kademeli olarak Ocak ayı içinde %0.98’den %1.05’e, Şubat’ta %1.19’a ve Mart’ta %1.25’e kadar yükselmişti. Bankaların konut kredisi oranlarında aldığı indirim kararına Temmuz ayında katılan İşbankası,  3-120 ay vade aralığındaki oranları %1.09 olarak güncelledi.


120 Ay Vadeli Konut Kredisi Oranı Yüzde 1.09 Oldu


KrediPazari.com’un verdiği bilgilere göre İşbankası’nın aldığı indirim kararıyla 3-120 ay vade aralığındaki konut kredisi faiz oranı %1.25’den %1,09’a düştü. Bankanın Ocak ayındaki 120 ay vadeli konut kredsi faiz oranı %0.98 idi. Yapılan indirime rağmen rakamların Ocak 2014’deki rakamlara ulaşamadığı görüldü.


10 Yıl Vadeli 100 Bin TL Konut Kredisinin Taksiti Aylık 115 TL Düştü


İşbankası’nın konut kredisi oranlarından yaptığı 0.16...