19 / 04 / 2024

İsbet Beton Çelik Yapı adres

İsbet Beton Çelik Yapı adres

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Mustafa Önder Sağlam tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de münevver Bağcı tarafından kuruldu.

Çelik evlerin ömrü ne kadar ?

Elazığ’daki depremden sonra kalitesiz beton kullanılmasının meydana getirdiği hasarların fazla olması nedeniyle farklı malzemelerle inşa edilen evler gündeme geldi. Bunların başında ilk etapta akıllara çelik evler geliyor.

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçüköner tarafından kuruldu.

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Mustafa Önder Sağlam tarafından kuruldu.

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koçak, Cüneyt Bağcı, Mehmet Albustan ve Hüseyin Kaboğlu ortaklığında kuruldu.

Gecekondular cam yığını binalardan daha kişilikli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecekonduların çoğunun şehirlerimizi adeta istila eden beton, çelik ve cam yığını binalardan daha kişilikli, daha şahsiyetli, daha özgün olduğunu söyledi.

Beton mikseri, Yusufeli Barajı inşaatına havadan taşındı!

Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatına beton mikseri, kurulan çelik halatla havadan ulaştırıldı.

İsbet Beton Çelik Yapı adres Haberi

İsbet Beton Çelik Yapı adres

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Mustafa Önder Sağlam tarafından kuruldu.

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konuda laboratuvar hizmetleri sunmak üzere laboratuvar açmaya, bu konularda deney yapmaya, bu deneylere yönelik rapor vermeye ve bunlara ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirmeye yetkilidir. 2. Her türlü beton ve çelik için dayanıklılık mukavemet yük tutma gibi fiziksel özelliklere uygunluk testlerinin yapılıp bu konuda ilgili mercilere rapor sunmak. 3.Her türlü yapının dayanıklılık testlerinin yapılarak ilgili mercilere rapor olarak sunulması . 4. Her türlü beton çelik ve inşaat yapımında kullanılan malzemelerin dayanıklılık ve fiziksel uygunluk testlerini yapmak. 5. Konusu ile ilgili her türlü makine...