19 / 04 / 2024

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Kabargalar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Kabargalar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Seval Aktaş tarafından kuruldu.

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

Esm Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çiftçi tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.


Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu; 1-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj, tesisat, çevre düzenleme, iç düzenleme dekarasyon işleri, etüd, proje, kontrollük, müşavirlik ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Her türlü doğalgaz tesisatı, elektrik tesisatı sıhhi tesisat, su, kanalizasyon işleri, montaj, tamir malzemeli ve malzemesiz işçiliği yapmak ve yaptırmak,ilgili ihalelere girmek veya ihaleye çıkarmak. Her nevi konut, toplu konut, işhanları, çarşı büroları, binaları, fabrika binaları, otel, motel her türlü turistik tesisler...