24 / 04 / 2024

ışılsu kestelli

ışılsu kestelli

Başbakan Binali Yıldırım'ın önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la geldiği İzmir'de verdiği "Körfez geçişi projesi mutlaka yapılacak" müjdesi kentte büyük heyecan yarattı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Erzincan Kemah Tuzlaköy Barajı'nda sona gelindi!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Erzincan'da Gölsu Projesi kapsamında inşa edilen Kemah Tuzlaköy Barajı'nın çalışmalarında sona gelindi.

Kütahya'da bin günde 71 gölet yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, DSİ tarafından başlatılan ’bin günde, bin gölet’ (GÖLSU) projesi kapsamında, Kütahya il geneline 71 adet gölet yapılacağını bildirdi.

Ege-Koop, 'Marka Kent İzmir'e ev sahipliği yapacak!

Kentin marka değerinin yükseltilmesi gerçekleştirilecek uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ege-Koop'a ilk destek Demirtaş ve Kestelli'den geldi

Konak'taki İnönü sokağı yenileniyor

Konak Belediyesi, Atatürk'ün silah arkadaşı ve 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün doğduğu evin bulunduğu Kestelli mahallesindeki İnönü sokağını tarihi dokusuna uygun olarak yenilemeye başladı

ışılsu kestelli Haberi

ışılsu kestelli

İzmir'de karşılıklı iki yakayı birleştirecek ve kentin trafik sorununu çözecek projeye iş dünyasından tam destek geldi.






Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar: Son derece doğru bir proje. Olması gerekiyor. İnşallah bir an önce gerçekleşir. Hem de İzmir'deki trafik sıkışıklığını yoğunluğunu ortadan kaldıracak olan önemli bir değer.