13 / 03 / 2025

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İskenderun Belediyesi, yeni yollar açma çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda Modern Evler Mahallesi'nde özellikle eğitim kurumlarının yoğun olduğu yerlerde yol açma çalışmaları devam ediyor.

İskenderun'da kent trafiğini olumsuz etkileyen bina yıkıldı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

İskenderun Denizciler yolu yenileme çalışmaları başlatıldı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilitli parke taşı ile sokak ve caddeleri trafiğe hazır hale getiriyor.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol ve kaldırımlarda modernizasyon çalışmaları sürüyor.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Geyikli Belediyesi'ne proje desteği!

Beylikdüzü’nde ihtiyaç duyulan çalışmalara hızla devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz’ın müracaatı üzerine ziyarette bulundu.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Yeni açılan yollar, 12 ila 25 metre arasında değişen genişlikte olacak. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde değişik mahallelerde sorunlu alanlarda bu çalışmalar yapılacak. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun her gün gelişmekte büyümekte ve nüfus artışı yaşayan bir şehir. Bu durum yeni ihtiyaçlar ortaya çıkarmaktadır. Bunların başında yeni yollar geliyor. Modern Evler mahallemizde böyle bir çalışma başlattık. Değerli muhtarlarımızla birlikte yoğunluk arz eden yerlerde bu tarz çalışmalarımız devam edecek. Yol açma, asfalt, yama, kaldırım çalışmaları dâhil tüm çalışmaları yerinde takip ediyorum. Bahar ve yaz aylarında ise asfalt, kaldırım ve şehir estetiğimize yönelik çalışmalar devam edecek"dedi.



Sabah...