25 / 04 / 2024

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Karayolları Projesi, İskenderun'un çehresini değiştirecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

İzmir-Aydın yolu onarılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski karayollarından İzmir-Aydın yolunda, yenileme ve bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

İskenderun'daki eski yapılar yıkılıyor!

İskenderun’da uzun yıllar caddelerin birbirine bağlantısını engelleyen eski yapılar yıkılarak caddeler birbirine bağlanıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in başlattığı bu önemli çalışma ile trafik akışı rahatlıyor

Seyfi Dingil'den karayolları arsası açıklaması!

Son günlerde özellikle karayolları arsası üzerinden polemik yaratılmak istendiğine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir metre avm, bir metre otel dahi yapılmayacak dedi.

Ahmet Çetinkaya: Eski asansörler mutlaka kontrol edilmeli!

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya asansör işletme, bakım ve peryodik kontrol yönetmeliği uyarınca yapılacak kontrollerin önümüzdeki aylarda sıkılaştırılması ve eski asansör kontrollerinin acilen yenilenmesi talebinde bulundu

İskenderun'da eski otopark alanı meydana dönüştürülecek!

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

İzmir-Aydın Karayolu yenilenecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir - Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi.

İzmir-Aydın Karayolu yeninelecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir-Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi..

Eskişehir Odunpazarı Yenidoğan imar planı onaylandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Eskişehir Odunpazarı İlçesi, Yenidoğan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan toplam 21 bin 282,51 metrekarelik alanın imar planı değişikliği onaylandı.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak Haberi

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak

Başkan Seyfi Dingil, 55 bin metrekare alan üzerine Türkiye'nin en güzel parklarından birisini yapma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Seyfi Dingil," Park için proje ihalemizi tamamladık. Oldukça geniş alanı kapsayacak olan şehir parkında halkımızın dinlenmesine yönelik peyzaj çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal tesisler yapılacak "dedi. Göreve geldiği günden itibaren yeşil alanlar ve parkların sayısında önemli bir artış olduğunu açıklayan Başkan Seyfi Dingil, "Bizim dönemimizde, yeşil alanlar iki kat artırılmıştır. İnşallah ileride daha büyük parklar da yapacağız. Karayolları arsası üzerine yapacağımız şehir parkında şehrin birçok ihtiyacı da karşılanmış olacak. Park altına yapılacak bin 500 araçlık otopark bölgenin otopark sorununa çözüm olacak ve aynı zamanda görüntü kirliliğine de önlem olacaktır" diye konuştu. 



Sabah...