19 / 04 / 2024

İskenderun Feyezan Kanalında ıslah çalışmaları sürüyor

İskenderun Feyezan Kanalında ıslah çalışmaları sürüyor

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

Kanal İstanbul bakanlığın planında: 2028'e kadar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024-2028 Stratejik Planı’nda çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a yer verildi. Kanal İstanbul’a “risk” olarak “ÇED olumlu kararının iptali ile Çevre Düzeni Planı ve İmar Planları’na karşı açılan iptal davaları” gösterildi. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Otomobilde büyük kampanya için start veriliyor! Araba almak isteyenlere müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalında otomobil ve konut alanlar için önemli öngörülerde bulundu. İşte detaylar...

İlber Ortaylı'dan asgari ücret tepkisi: İstanbul’da asgari ücret yasak olmalı!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı katıldığı bir sosyal medya kanalında ''İstanbul’da asgari ücret yasak olmalıdır” diyerek tepki gösterdi.

Borsa mı, arsa mı? Yatırımcılar en çok neyi tercih ediyor!

Televizyon programcılığından finans sektörünün iletişim kısmına geçen Barış Esen, ile youtube kanalında Ege Cansen son dönemin en güncel konularından gayrimenkul hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakan tahmin: ‘Bu olursa gram altın 2 bin TL’ye dayanır!’

Gram altın son zamanlarda yakından izlenirken, seçimden sonra altında ne olacağını merak eden yurttaşlar gram altının yıl içerisinde ne kadar olacağını araştıranlar uzman yorumlarını araştırıyor. Finans Analisti İslam Memiş, dün sosyal medya kanalında gram altın fiyat beklentisini açıkladı.

Gram altında tarihi gün yaklaşıyor! İslam Memiş '1800 lira olacak' dedi

Gram altın son zamanlarda inişli çıkışlı grafik izliyor. Emtia uzmanı İslam Memiş, youtube kanalında gram altın fiyat beklentisini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Bakan Bilgin’den çok önemli ‘asgari ücrete zam’ açıklaması!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücrete ek zam konusunda çok önemli bir son dakika açıklaması geldi. Konuyla ilgili bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin merak ettiği “asgari ücrete ek zam gelecek mi?” sorusunu yan

Ünlü ekonomistin birinci duyumu doğru çıktı, sırada asgari ücret var. Asgari ücrete ikinci zam ne zaman?

Ünlü ekonomist ekonomi kanalında seçim ekonomisine ilişkin iki önemli duyumu olduğunu paylaştı. 24 saat geçmeden birincisi doğru çıktı sırada ikinci duyum var. İkinci duyum milyonlarca işçiyi ilgilendiren asgari ücrette ikinci zam ile ilgili

İskenderun Feyezan Kanalında ıslah çalışmaları sürüyor Haberi

İskenderun Feyezan Kanalında ıslah çalışmaları sürüyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrin yıllardır en önemli sorunlarından birisi olarak gördüğü ve ıslahının başlanmasını sağladığı Feyezan Kanalı çalışmalarını yerinde inceledi. Aşkarbeyli mevkisinden başlatılan çalışmaları inceleyen Başkan Seyfi Dingil, "Feyezan'da işler hızla ilerliyor. Şu ana kadar her şey yolunda ve planlanan zamanda işliyor" dedi. 


TATLI İKRAM ETTİ 

Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in büyük uğraşlar sonucu çözüme kavuşturduğu Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi için Buluttepe Mahallesi ve Aşkarbeyli'de, iş makineleri ıslah çalışmalarını yürütürken, bir yandan da betonlama işlemleri gerçekleştiriliyor. Kanalın ıslah çalışmalarında çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, onlara tatlı ikramında bulunarak işlerinde kolaylıklar diledi. Firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Seyfi Dingil, "Yapılacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kanal içerisinde tabanı beton kaplama 4 bin 990 metre çift taraflı beton ağırlıklı istinat duvarı,...