19 / 04 / 2024

iskenderun sanayi sorunları

iskenderun sanayi sorunları

Hatay’ın Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu’nun bir diğer ayağı Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Bilecik'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının talebi üzerine, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kamu kurumları ile meslek odalarının katılımlarıyla inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. 

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Erdal Bahçıvan: Sanayi tesisleri taşınmamalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “Sanayicinin sorunları çözülmeli ki, nitelikli üretime ağırlık versin” dedi.

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Ordu Fatsa'ya yeni sanayi sitesi geliyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı. Başkan Anlayan, sanayi esnaflarının sorunlarının çözüme kavuşması için uğraştıklarını belirtti.

İskenderun Sanayi Yolu projesi start aldı!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi.

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor!

Seyfi Dingil'in yapılan çalışmaları yerinde inceleme ve vatandaş sohbetleri sürüyor. Sanayi sitesi esnafının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, çalışmalara hemen başlanması için talimat verdi.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

Doğanşehir Sanayi Sitesi yenilendi!

Malatya’nın bütün ilçelerinde önemli yatırım ve hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde atıl durumda olan Sanayi Sitesinin sorunlarını çözerek, siteyi faal hale getirdi. Esnaflar da siteye taşınmaya başladı.

Adana'daki sanayi sitelerinin alt ve üstyapı sorunlarına neşter!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana sanayisinin can damarlarından biri olan Metal İşleri Sanayi Sitesi’ndeki çalışma ortamının üretime daha uygun hale getirilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Antalya Kumluca'da inşaat sektörü sorunları çözülmeli!

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi.

Özkan Özgüven: OSB'de yatırımcıların sorunlarını çözeceğiz!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımlar ve çalışmaları değerlendirme toplantısında müteşebbislerle bir araya geldi. Özgüven, yatırımcıların karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

iskenderun sanayi sorunları Haberi

iskenderun sanayi sorunları

Hatay’ın Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu’nun bir diğer ayağı Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.


Gerçekleşen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Müdürü M. Mustafa Satılmış, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Müdürü Vedad Gürgen, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil katıldı.


Hatay’ın sanayi sektöründe ağırlıklı olarak yer aldığı İskenderun ilçesinde çevre ile ilgili oluşan etkilerin ve Körfez bölgesine bırakılan atıkların oluşturduğu sorunların çözüm yollarının tartışıldığı sempozyumda, İskenderun sanayicilerinin kapasite artırımı ve kıyı sahil...