29 / 03 / 2024

İskenderunda yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti

İskenderunda yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti

İskenderun Belediyesi’nin kente yeni yaşam alanı kazandıran projeleri arasında yer alan yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.Maliyet tutarının 678.835.02 TL olduğu ihalede 6 firma teklifte bulundu.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

İskenderunda yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti Haberi

İskenderunda yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti

İskenderun Belediyesi Brifing salonunda yapılan ihalede, teklif dosyalarının incelenmesinin ardından ihaleyi kazanan firmanın belirlenecek ve yer teslimi yapılarak proje startı verilecek. İskenderun Belediyesi tarafından yapılan ihale ile şehrimiz Güzelçay Mahallesi 462 nolu parsel Sağlık Ocağı karşısına 1 adet, Bekbele Mahallesi 2020 nolu parselin kuzeydoğusunda kalan 14 sokakta 1 adet ve Orhantepe Mahallesi Akçay mıntıkası bekçi dede gölak sokağında bitişik halde bulunan 194 ile 97 nolu parsellerde 1 adet park yapılacak. Parkların yer tesliminin ardından 90(doksan) takvim gününde bitirilmesi öngörülüyor



Hatay...