19 / 04 / 2024

İSKİ açıklama

İSKİ açıklama

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek. Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12 saatlik su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den Melen Hattı açıklaması!

İSKİ, İstanbul ’un su ihtiyacını karşılamak için inşa edilen Melen Hattı’ndan su verilemediği iddialarına yanıt verdi: Arıza bir saatte giderildi, Melen durmadı, kente su veriliyor

İSKİ'den İstanbul’un mevcut su rezervi açıklaması!

İSKİ'den, "İstanbul'un 60 günlük suyu kaldığı, eylül ayında yağışlar başlamazsa İstanbul'un susuz kalacağı ve Melen Projesi'nin İstanbul'un su ihtiyacının üçte birini karşılayabilecek kapasitede olmadığı" iddialarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

Deniz GYO'dan tasarrufun iptali davasında yeni açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tasarruf davasıyla ilgili açıklama yaptı. Deniz GYO, "aleyhimize açılan "tasarrufun iptali" davasında yeni bir gelişme olmamıştır" dedi.

Yapı Kredi Koray Ankara Ankara projesi için açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Ankara Ankara projesi için açıklama yayınladı.

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

3. köprü ikramiye krizine açıklama geldi!

İşçilerin "ikramiye" eyleminin ardından 3. köprüyü yapan ICA İçtaş Astaldi Adi Ortaklığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada özetle, "İsçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir" denildi.

Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine açıklama!

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

İTÜ'den Maçka'ya yapılacak kafeterya iddialarına açıklama!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden, Maçka kampüsünde bulunan yeşil alana yapılacağı iddia edilen kafeteryaya yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ şerhine Silivri Belediyesi'nden açıklama!

Silivri Yeni Mahalle’de bulunan 600 dönüm araziye TOKİ tarafından konulan şerh ile ilgili Silivri Belediyesi açıklama yaptı, işte Silivri Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara projesiyle ilgili tüketici davasındaki son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten davaya ilişkin yapılan açıklama şöyle...

İSKİ açıklama Haberi

İSKİ açıklama

Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12 saatlik su kesintisi uygulanacak. 


İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, eski İnönü Stadı'nın inşaat sahasında deplasesi yapılan çelik isale hattının mevcut hatta bağlantı çalışmaları dolayısıyla bugün 20.00 ile yarın 08.00 saatleri arasında Karaköy- Dolmabahçe arasındaki sahil kesimi, Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyedzade, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Kılıçalipaşa, Pürtelaş Hasanefendi ve Ömer Avni mahallelerine su verilemeyecek.


Dolmabahçe ile Rumeli Hisarı arası sahil kesimi, Vişnezade, Cihannuma, Sinanpaşa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek mahalleleri, Sarıyer'de Rumeli Hisarı, Baltalimanı, Fatih Sultan Mehmet ve Emirgan mahalleleri de aynı saatler arasında su...