26 / 04 / 2024

işkur cep harçlığı

işkur cep harçlığı

İŞKUR vatandaşlara bir yandan iş bulurken bir yandan da iş sahibi olmaları için kurslar açıyor. İŞKUR meslek eğitim kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için günlük ödeme yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Hastane ve huzurevlerine KPSS şartsız personel alınıyor! İŞKUR 28 Eylül-10 Ekim alım kadroları ve başvuru şartları!

Huzurevlerine yapılan personel alımları, İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak? Başvurular nasıl alınacak? İşte detaylar...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısı 2,6 milyon oldu!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), 2023 yılı mayıs ayı Aylık İstatistik Bülteni verilerini yayımladı. Verilere bakıldığında mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısının 2,6 milyona ulaştığı görüldü.

2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu? Tek tek açıklandı: SSK, Bağkur'lu maaş farkı kalkıyor!

Gelecek dönemde emekliliğe ilişkin birçok reform yapılacak. Peki 2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu?

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

Çocuğu olanlara müjde! Devlet 7200 TL harçlık veriyor!

Çocuklu aileler de başvurabilir. 7.200 TL devlet tarafından bir yıllığına veriliyor. Çocuklara harçlık dağıtılacak. İşte devletin çocuklar için harçlık uygulaması! Çocuğunuz varsa bir bakın! Bir yılda devletten 7 bin 200 TL!  

Öğrencilere müjde! İŞKUR’dan öğrenciye cep harçlığı! Cep harçlığınızı hemen alın!

İŞKUR'dan öğrencilere müjde. İŞKUR hem iş olanağı sağlıyor hem de cep harçlığı veriyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı duyurdu! Öğrencilere bayram harçlığı verilecek! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere bayram harçlığı verecek. İşte bu harçlığa dair detaylar!

Bayram harçlığı almak isteyenlere başvuru açıklandı! İşte bayram harçlığı için başvuru yöntemi!

Ramazan Bayramı yaklaşırken, insanlar bayram harçlıklarını alabilecekleri kurumları araştırmaya başladı. Bayram harçlığı almak için gereken detayları sizlerle paylaşıyoruz.

işkur cep harçlığı Haberi

işkur cep harçlığı

İŞKUR vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İŞKUR meslek eğitim kurslarından yararlanan vatandaşlar için günlük ödeme yapacağını duyurdu. Bu ödemeler günlük olarak kişiye göre değişkenlik gösterecek. 

İŞKUR’dan cep harçlığı fırsatından faydalanmak isteyenler için şartları açıkladı. İŞKUR cep harçlığı 106 TL olarak veriliyor. Ödemeler ortalama 49 TL 106 TL arasında değişiyor.

İŞKUR cep harçlığı en az yüzde 50 istihdam garantili olan kurslarda 65,44 TL olarak belirlenirken, sanayi alanındaki kurslar için 106,34 TL ödeme gerçekleştirilebiliyor. 
 

Engelli ve eski hüküm vatandaşlar için düzenlenen kurslarda ise günlük istihdam garantisiz 49,08 TL ödeme yapılırken, istihdam garantili kurslarda ise 65,44 TL ödeme gerçekleştiriliyor. 

Bu kapsamda kursa katılan vatandaşlar 26 gün üzerinden hesaplandığında 1.276 TL ile 2 bin 764 TL ödeme alıyorlar. Peki, bu ödenekten faydalanmanın şartları ne?