20 / 04 / 2024

işkur eğitim programı

işkur eğitim programı

İŞKUR gençlere çeşitli imkanlar sunuyor. Bunlardan biri iş tecrübesi ile birlikte harçlık kazandırma imkanı. Gençler iş tecrübesi, kazanmak isterken aynı zamanda harçlıklarını da ceplerine koyacak.

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Öğretmen ve başöğretmenlik eğitim programı başvurularını aman kaçırmayın! MEB duyurdu: Resmen başladı! 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitim programı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

İŞKUR üç ilde çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 17 Nisan!

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre üç ilde İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda açılan kurslara personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar belli oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR, kayıtlı iş arayışında olanlar ve öğrenciler için iş başı eğitim programları düzenliyor. Bu programlar, mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam için uygun donanım elde etmelerini amaçlamaktadır.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

İŞKUR, işbaşı eğitim programları ile işverenlere işgücü ihtiyaçlarına uygun çalışanları ücretsiz olarak bulma fırsatı sunmaktadır. İŞKUR'un işbaşı eğitim programına katılan çalışanlara günlük 327 TL ödeme yapılacak. İşte, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları başvuru sayfası...

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Sigortasız çocuklu kadınlar için İŞKUR'un başlattığı mesleki eğitim kursları güzel bir fırsat sunuyor. İşsiz olan her insanın başvurabildiği mesleki eğitim kursları, özellikle iş hayatına dönmek isteyen çocuklu kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

İŞKUR’dan ilaç gibi son dakika desteği! Formu doldurup aylık 6 bin TL harçlık alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

İŞKUR'dan iş arayışında olanlara yeni imkanlar sağlanmaya devam ediyor. İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak için işbaşı eğitim programı düzenleniyor.

işkur eğitim programı Haberi

işkur eğitim programı

Devlet tarafından milyonlarca gence güzel imkanlar sunuluyor. İŞKUR işbaşı eğitim programıyla milyonlarca gence iş tecrübesi ile birlikte harçlık imkanı da sunuluyor. Bu programa başvuru yapıp katılması ise çok kolay. 

Gençler işbaşı eğitimi yapmak istediği işyerlerini kolaylıkla bulabiliyor. Aradığı işi bulamayanlar ise İŞKUR'a  iş yeri bulunmasına dair taleplerini rahatlıkla iletebilirler.  Programdan faydalanmanın temek şartı, 15 yaşını tamamlamamış ve İŞKUR'a kayıtlı olunması gerekiyor. İşbaşı eğitim programında çalışma programı günde en az 5, en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü ve 45 saati geçmiyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milyonlarca vatandaş işbaşı eğitim programlarının başvurularını ve ücretlerine dair tüm detayları merak edip araştırmaya başladı.

Günlük olarak yapılan ödemenin tutarı 108,68 lira, 2021 yılında öğrenciler için ödemeler 81,51 lira oldu. Aynı zamanda işsizlik ödeneği alanların ödemesi 54,34 liraya yükseldi. Geleceğin meslekleri olarak belirlenen...