27 / 04 / 2024

ıslahiye toki ziraat bankası

ıslahiye toki ziraat bankası

TOKİ Gaziantep İslahiye'de 145 konutu 51 bin 608 YTL fiyat ve 264 YTL'den başlayan taksitlerle satışa çıkaracak.

TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

Ucuz konut sahibi olabilmek için TOKİ’ye başvuran vatandaşlar, TOKİ Halkbank,Ziraat Bankası mesajı neden gelmedi? Sorusunun cevabını arıyor.

Ziraat Bankası TOKİ kredisi nasıl hesaplanır?

Koronavirüs salgını kapsamında ekonomik faaliyetleri iyileştirmek için çalışmalar devam ediyor. Ziraat Bankası bu kapsamda koronavirüs salgını ekonomik etkilerine karşı önlemlerini açıkladı. Vatandaşlar ise Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar…

Ziraat Bankası TOKİ başvuruları nasıl yapılır?

Ziraat Bankasından TOKİ başvuruları nasıl yapılır? 50 bin sosyal konut başvuru işlemleri nelerdir? TOKİ projelerinde başvurudan konut teslimine kadar ne işlemler yapılır?

Gaziantep Islahiye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesinde yer alan 100 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ’ye borcu olana Ziraat'ten uygun faiz imkanı!

TOKİ projelerinden konut ve işyeri satın alarak ödemelerini Ziraat Bankası’ndan yapan müşterileri için TOKİ'nin başlattığı “Yüzde 20 indirimli kapama kampanyası”na yönelik uygun faiz ve vade imkânları sunduklarını belirtti.

TOKİ'deki borcunu tek seferde ödeyene Ziraat'ten yüzde 20 indirim!

Kredisini Ziraat Bankası'ndan çeken ve TOKİ’ye olan borcunu tek seferde ödemek isteyen konut ve iş yeri sahipleri, yüzde 20 indirim kazanıyor.

TOKİ Konya Hüyük Ziraat başvuru!

TOKİ Konya Hüyük Ziraat başvuru işlemleri bugün itibariyle sona eriyor. Daire fiyatları 76 bin 954 TL'den başlangıç gösteren projede 9 bin 234 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa emekli başvuru tarihleri!

Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilecek olan TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 240 aya varan vade uygulanıyor. İşte TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa emekli başvuru tarihleri...

Sultanhanı TOKİ Konutları için talepler 24 Haziran'da!

Sultanhanı'na Toki tarafından yapılacak olan 1.Etap Toki Konutları için talepler 24 Haziran 2015 Çarşamba günü başlıyor. Talepler 24 Haziran günü Sultanhanı Ziraat Bankası şubesinden yapılacak.

Ziraat Bankası TOKİ indirim kampanyası 2015!

Vadesi 12'den fazla olan projeleri kapsayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 23 Şubat Pazartesi günü başlıyor. İşte Ziraat Bankası TOKİ indirim kampanyası 2015 detayları...

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye'de kuralar çekildi!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı.

Ziraat Bankası'nın TOKİ konut satışlarında verdiği hizmetler!

Ziraat Bankası müşterilere, TOKİ projelerinde; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti veriyor.

ıslahiye toki ziraat bankası Haberi

ıslahiye toki ziraat bankası

Başvurular 20 Şubat ile 14 Mart  tarihleri arasında Ziraat bankası şubelerine yapılabilecek.

 

Kampanyada 83,67 metrekarelik alanlı konutlar 51 bin 608 YTL'den başlıyor ve 62 bin 523 YTL'ye kadar yükseliyor.

 

Peşinatlar 4.000 YTL'den ve başlangıç taksitleri ise 264 YTL'den başlıyor.