23 / 04 / 2024

İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO

İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO

Trump’ın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ortağı olan gayrimenkul devi DAMAC, geçen yıl yüzde 128 büyümeyle cirosunu 2.3 milyar dolara çıkardı ve listenin ilk sırasında yer aldı. Türkiye’den de 5 firma ilk 50’ye girmeyi başardı.

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de en dip seviyeyi açıkladı! Bu rakamı gören sakın kaçırmasın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.500 TL olacağını söylüyordu şimdi de en dip seviyeyi açıkladı. Bu rakamı gören sakın kaçırmasın.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

İslam Memiş resmen açıkladı: 2023 yılında sizi en çok zengin edecek yatırım aracı bu! Hemen bakın

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 yılında yatırımcıları en çok zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Hemen bakın!

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

Altının en dip ve en zirve yapacağı tarihler resmen gün yüzüne çıktı! İslam Memiş çok mühim diyerek peş peşe açıkladı!

Altında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın piri İslam Memiş altının en dip ve en zirve yapacağı tarihleri ''çok mühim'' diyerek peş peşe açıkladı. Altın alıp satacaklar, yatırımcılar hemen bakın...

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! İslam Memiş rekor rakamı açıkladı! Herkes gardını alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. Gümüş fiyatları tam tamına bu kadar olacak. Herkes gardını alsın. İslam Memiş gümüş yorumu...

İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO Haberi

İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO

Derin Ekonomi tarafından bu yıl ikincisi hazırlanan “İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO'su” araştırmasında 2015'in en hızlı büyüyen firması Birleşik Arap Emirlikleri'nden (B.A.E.) lüks gayrimenkul geliştiricisi DAMAC Properties oldu. Listeye bu yıl Türkiye'den 5 şirket girerken B.A.E.; 13 şirket ile ülkeler sıralamasında ilk sırayı aldı.

DAMAC, TRUMP'UN BÖLGEDEKİ ORTAĞI

DinarStandard'ın desteği ile hazırlanan araştırmada; 2016 yılı Amerikan başkanlık yarışının tartışmalı adayı Donald Trump'ın bölgedeki ortağı olan DAMAC Properties, geçen yıl dolar bazında yüzde 128 büyüyerek cirosunu 2.3 milyar dolara çıkardı. DAMAC; ABD'nin Ortadoğu'daki en büyük müteahhidi olarak biliniyor.

Derin Ekonomi araştırması, İslam dünyasının genelinde büyümeyi tetikleyen başat sektörlerin sırasıyla bankacılık, inşaat, telekom, otomotiv ve perakende olduğunu da ortaya koydu. Körfez para birimlerinin geçen yıl dolara karşı güçlü durması, tüketime dayalı...