23 / 04 / 2024

ismail acar segisi

ismail acar segisi

Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan Şehrizar Konakları, ressam İsmail Acar’ın eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi, mimari ve sanata ilgi duyan herkes için ramazan ayı boyunca açık kalacak.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

ismail acar segisi Haberi

ismail acar segisi

Geçmişten Geleceğe temalı İsmail Acar sergisi, medeniyete saygılı, sanatsal bir duyarlılıkla inşa edilen Şehrizar Konakları’yla anlamlı bir buluşma oldu. Sergi, mimari ve sanata ilgi duyan herkes için ramazan ayı boyunca açık kalacak.


Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan İstanbul’un en prestijli konut projelerinden Üsküdar’daki Şehrizar Konakları, şimdi de mimari ile sanatı bir araya getirdi. Şehrizar Konakları, ressam İsmail Acar’ın “Geçmişten Geleceğe” temalı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.


Şehrizar Konakları’nın kentin tarihini, estetik birikimini ve geleneksel değerlerini barındıran özelliklerini güçlü bir biçimde vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen sergide, sanatçı İsmail Acar’ın eseri olan figürler, objeler ve resimlerinden oluşan özel bir seçki yer alıyor.



İsmail Acar, eserleri, yurt içi ve yurt dışında Londra, Chicago, New York, Paris, Cannes, Madrid, Milano, Münih gibi dünyanın...