29 / 03 / 2024

Şehrizar Konakları’nda İsmail Acar Resim Sergisi devam ediyor!

Şehrizar Konakları’nda İsmail Acar Resim Sergisi devam ediyor!

Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan Şehrizar Konakları, ressam İsmail Acar’ın eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi, mimari ve sanata ilgi duyan herkes için ramazan ayı boyunca açık kalacak.



Geçmişten Geleceğe temalı İsmail Acar sergisi, medeniyete saygılı, sanatsal bir duyarlılıkla inşa edilen Şehrizar Konakları’yla anlamlı bir buluşma oldu. Sergi, mimari ve sanata ilgi duyan herkes için ramazan ayı boyunca açık kalacak.


Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan İstanbul’un en prestijli konut projelerinden Üsküdar’daki Şehrizar Konakları, şimdi de mimari ile sanatı bir araya getirdi. Şehrizar Konakları, ressam İsmail Acar’ın “Geçmişten Geleceğe” temalı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.


Şehrizar Konakları’nın kentin tarihini, estetik birikimini ve geleneksel değerlerini barındıran özelliklerini güçlü bir biçimde vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen sergide, sanatçı İsmail Acar’ın eseri olan figürler, objeler ve resimlerinden oluşan özel bir seçki yer alıyor.



İsmail Acar, eserleri, yurt içi ve yurt dışında Londra, Chicago, New York, Paris, Cannes, Madrid, Milano, Münih gibi dünyanın en önemli sanat merkezlerinin yanında Kanada, Meksika, Rusya, Moldovya, Ukrayna, tüm Arap Yarımadası, tüm Türk Cumhuriyetleri, Çin, Tayvan, Kore ve Japonya’da müze, özel koleksiyon ve galerilerde bulunan, uluslararası üne sahip önemli bir sanatçı. Son olarak “Love of Islam” (İslam Aşkı) temalı Dubai, New York, Riyad ve Londra'da devam eden dünya sergi serisinin ilk ayağını geçen yıl İstanbul’da açan resim, enstalasyon ve illüstrasyon sanatçısı İsmail Acar’ın Şehrizar Konakları’nda açtığı sergi, İstanbullu sanatseverler için bulunmaz bir fırsat niteliğinde.


 


Sergi Ramazan boyunca açık



İsmail Acar’ın tasarımlarından ve resimlerinden oluşan eserler, Şehrizar Konakları projesinin örnek dairelerinde sergilenmeye başlandı. Dileyen herkesin gezebileceği sergi, Ramazan ayı boyunca açık kalacak. Şehrizar Konakları’nın örnek dairelerinde açılan sergiyle birlikte projedeki konutlar da gezilerek yerinde incelenebilecek.


 


Şehrizar Konakları’na İsmail Acar imzası


Şehrizar Konakları’nda düzenlenen serginin yanında daire sahiplerine de çok özel bir sürpriz var. Şehrizar Konakları’ndaki tüm daire sahiplerine Ressam İsmail Acar’ın özel olarak hazırladığı bir eser hediye edilecek.


 


Şehrizar Konakları’nda yaşam başlıyor


 


İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar'da hayata geçirilen ve büyük ölçüde tamamlanan Şehrizar Konakları’nda yaşamın tam anlamıyla Ağustos ayında başlaması planlanıyor. 209 lüks konuttan oluşan Şehrizar Konakları projesi 38 blok halinde inşa edildi. 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişen konutların fiyatı 2 milyon 500 bin liradan başlıyor. 3+1’den 9+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu Şehrizar Konakları'nda fitness center, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, dinlenme alanları, yüzme havuzları, spor alanları, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkânlar sunuluyor.


 


Şehrizar Konakları; sevdikleriyle bir arada yaşamak isteyenlerin, aynı mahallede bir kapı komşusu kadar yakın olma hayalini gerçekleştiriyor. Blokları birbirinden ayıran peyzaj öğeleriyle zenginleştirilmiş duvarlar, samimi mahalle kültürünü yansıtmanın yanı sıra bir arada yaşamak isteyen geniş aileler için de huzurlu ve ferah bir ortam sağlıyor. Yeni ama tanıdık bir yer hissiyle dolu olan Konaklar, Boğaziçi'ne inen yamacın üzerindeki geniş iç bahçeye bakan özel bir dünya içinde özenle saklanıyor. Boğaz çevresindeki organik yerleşmelerin arasındaki yollarla aynı nitelikleri taşıyan Konaklar, mahallelerdeki kültürü ve huzuru da bir arada sunuyor.


 



Geri Dön